fbpx

Momente de neuitat cu Carm D Or

Firma Carm D’ Or din Timisoara ofera servicii de organizare evenimente. Principala prioritate a firmei este aceea de a crea un eveniment unic, special, tinand cont de toate cerintele clientilor: de la amplasament, perioada din zi, anotimp, pana la personalitatea mirilor daca vorbim despre nunti. Serviciile pe care le pun la dispozitie sunt urmatoarele: aranjamente florale personalizate – nunti, botezuri, evenimente business, etc., decoratiuni, inchirieri mobilier pentru eveniment, invitatii, meniuri, etc.

Carm D’ Or – stil natural, opulent, indraznet

Fiecare cerere este tratata cu cea mai mare seriozitate de catre angajatii firmei, intrucat doresc ca fiecare eveniment realizat de catre ei sa fie o adevarata lucrare de arta florala.

Consiliere de specialitate

In cazul in care nu aveti timp sa va ocupati de tot ceea ce insemana o nunta, unde, cum..firma va sta la dispozitie prin oferirea unor consultatii pentru acest eveniment: locatie, muzica, aranjamente florale, etc.

Aranjamente florale personalizate si aranjamnete florale pentru mese

Fiecare dintre noi avem personalitati diferite, avem gusturi diferite, dar cum dorim ca si evenimentul nostru sa nu asemene cu altul, firma vine cu o solutie pe placul dumnevoastra, aceea de a va oferi aranjamentele florale asa cum doriti dumneavoastra. Cei de la Carm D’or pun foarte mare accent pe satisfacerea dorintelor clientilor, iar daca dumneavoastra aveti propriile idei in acest sens, puteti sa le comunicati firmei, iar ei va vor ajuta ca idea dumneavoastra sa prinda contur. Acelasi lucru se aplica si in cazul aranjamentelor florale pentru mese. Acestea sunt executate cu o deosebita finite si atentie de care angajatii firmei, din flori precum crini, trandafiri, orhidee, lalele si multe altele. Aceste arnajamente vor da o nota distincta evenimnetului dumneavoastra, in doua cuvinte: eleganta si stralucire.

Decoratiuni evenimente, inchiriere mobilier si alte accesorii necesare evenimentului

Societatea va ofera si serviciul de inchiriere mobilier indiferent de evenimentul pe care il aveti: botez, nunta zi de nastere, etc. Acest serviciu include: inchirierea meselor rotunde sau mese de cocktail, scaune, fete de masa in diverse culori, esarfe sacune, etc.

In ceea ce privesc accesoriile Carm D’or va pune la dispozitie: realizarea invitatiilor dupa un design sau pur si simplu sa alegeti din multitudinea de modele pe care acestia vi le pun la dispozitie, meniuri, carduri personalizate. Astfel dumneavostra aveti timp sa va ocupati de alte detalii. Pana la urma de ce sa nu lasi in grija altora ceva de care nu te poti ocupa, daca acel cineva o poate face cu mult profesionalism. De aceea Carm D’or va sta dispozitie.

Cum ar spune Pam Brown, nunta nu inseamna doar o mana de oameni ce au fost invitati la un asemenea eveniment, flori, sunete de clopot, dantela, lumanari, muzica… este mult mai mult… si mult mai profund… e nevoie doar ca cei doi oameni care au hotarat sa isi uneasca destinele sa isi lase viata anterioara si sa inceapa o alta viata increzatori in iubirea ce si-o poarta unul altuia, rabdarea si puterea de a rezista in fata oricarui tip de incercare pe care viata o sa le-o asterne in cale.

Contact Carm D’Or:

Adresa: Str. Dragos Voda Nr. 23, loc. Timisoara, jud. Timis

eMail: [email protected]

Persoana de contact: Carmen Golda

Tel: 0721 860 254 / 0767 229 085

0723 783 863 / 0767 229 084

Fax: 0256 – 475 852