MOKKA, un alt fel pentru a face cumpărături

26 februarie 2021
Autor:
livepr

Cumpărăturile au devenit dintr-o dată mult mai simple. Serviciul de creditare și plăți MOKKA vine cu o altfel de propunere de finanțare imediată a cumpărăturilor. Dacă până acum, cardurile de credit erau instrumentul preferat de plată atunci când cele de debit rămâneau cu un sold insuficient, odată cu apariția MOKKA pe piața din România, lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Ce este MOKKA?

Simplu! MOKKA.ro este un serviciu de creditare care se adresează persoanelor fizice. Chiar dacă are la bază principiile unui card de credit, le-a adus îmbunătățiri majore pentru a oferi un plus de valoare clientului. Funcționalitățile, accesibilitatea, transparența și flexibilitatea în ceea ce privește termenii și condițiile de utilizare. Tot sistemul a fost gândit pentru a oferi un plus de valoare clientului, pentru a-i ușura procesul birocratic pentru obținerea unei creditări rapide și, nu în ultimul rând pentru a-i oferi un plus de confort în ceea ce privește rambursarea sumei împrumutate.

Cum funcționează MOKKA?

Serviciul funcționează exclusiv prin intermediul unei aplicații pentru telefonul mobil. Odată ce a fost descărcată aplicația, utilizatorul are nevoie doar de cartea de identitate pentru a-și crea un cont. După crearea contului va avea o serie de opțiuni disponibile care îi vor permite solicitarea unei finanțări și stabilirea unui grafic de rambursare.

Probabil, stabilirea acestor detalii „birocratice”, este procesul cel mai îndelungat, dar nu durează mai mult de câteva minute. Veste bună e că, odată ce a fost finalizat procesul de înscriere, utilizatorul va putea plăti cumpărăturile pe care le face din magazinele online și offline partenere direct în magazin sau prin intermediul aplicației mobile. Mai mult, miile de magazine partenere au pregătit oferte speciale și promoții dedicate utilizatorilor MOKKA.

Limita de achiziție este aprobată instant, așa că utilizatorii vor putea face cumpărături pe care le vor putea plăti mai târziu, eșalonat, fără costuri sau comisioane ascunse.

Cum rambursezi creditul MOKKA?

Utilizatorii primesc din partea serviciului un contract cu termenii și condițiile de acordare a creditului, precum și obligațiile de rambursare. Odată cu acest contract, utilizatorul va primi și un program de plată în care va găsi toate detaliile necesare pentru efectuarea plății. Mai mult, înainte de fiecare dată scadentă, utilizatorul va primi un e-mail de notificare în care va fi menționată suma de plată și link-ul de plată. Plata se poate face rapid și în siguranță cu un card bancar. Bineînțeles, toate detaliile referitoare la credit și la plăți sunt disponibile în contul MOKKA.

Cum returnezi produsele plătite cu MOKKA?

Returul produselor respectă aceleași proceduri ca în cazul oricărei achiziții dintr-un magazin online sau fizic. După efectuarea returului, contractul de împrumut va fi anulat, fără ca utilizatorul să trebuiască să depună eforturi suplimentare.

MOKKA este un serviciu rapid și sigur care abia așteaptă să-i descoperi rețeaua de magazine partenere în continuă expansiune dar, mai ales, beneficiile unice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram