Modelele Rich Girls: Povestea (avantajelor) fara sfarsit

21 martie 2018
Autor:
WEBDESK

Sa vorbim despre videochat: cu ce incepem? Cu subiectul, evident! Rich Girls, unul dintre studiourile de videochat care isi ameninta cu inversunare concurenta, devine tot mai populat de tinere aspirante la o cariera internationala. Cum ofera cele mai bune conditii de lucru si le pune modelelor la dispozitie servicii de beauty si o armata de specialisti in styling si dezvoltare personala, Rich nu mai are nevoie de niciun argument atunci cand potentialele modele sunt puse in fata faptului implinit: "vrei sa faci parte din echipa Rich Girls?". Rich isi identifica viziunea in principii solide si sanatoase, inclinate spre beneficiul financiar si personal al modelelor.

Castiguri umitoare si un stil de viata luxos

In spatele unui model Rich se afla o femeie independenta si puternica. Evident ca frumustea modelelor Rich a devenit, deja, cliseica, astfel ca nu mai constituie un atribut, ci un must al fiecarui viitor model. Gratie devotamentului si pasiunii pentru domeniul videochatului si, implicit, pentru aportul pe care si-l aduc in raport cu activitatea studioului Rich Girls, modelele se bucura de independenta financiara, ajungand sa castige pana la cateva mii de dolari lunar. Dincolo de veniturile astronomice pe care nu le-ar fi putut obtine in urma activitatii intr-un alt domeniu sau job in Romania, tinerele sunt bonusate consistent si frecvent atunci cand isi conving prietenele sa devina la randul lor modele Rich sau isi conving admiratorii din strainatate sa petreaca mai mult timp pe platforma.

Rich Girls pastreaza confidentialitatea modelelor

Rich Girls se bucura de o titulatura care nu degeaba i-a fost acordata. Rich este unul dintre cele mai credibile studiouri de videochat la nivel national si international, intrucat le ofera tinerelor sansa de a-si construi o cariera fara regrete ulterioare. De altfel, asa cum probabl ati aflat din presa mondena, modelele Rich Girls Studios sunt sfatuite de vedetele din Romania care se incred in viziunea acestui studio din Bucuresti ce lanseaza noi obiective in aceasta cariera contemporana.

Modelele semneaza un contract de confidentialitate, pe baza caruia studioul le protejeaza identitatea in timpul si dupa finalizarea contractului de munca. Astfel, tinerele care decid sa isi ascunda profesia de ochii curiosilor pot sta linistite si, in cazul in care decid ca au castigat suficient si doresc sa investeasca intr-un business sau sa se dedice familiei, o pot lua de la capat fara teama ca cineva le va judeca pentru alegerile lor. Confidentialitatea si intimitatea modelelor sunt doua dintre punctele asupra carora Rich se concentreaza, dorind sa ofere conditii aparte de lucru si sa se ridice pe baza unei imagini productive si pozitive in ochii potentialelor si actualelor modele.

Modelele Rich adopta un stil de vedeta si sunt tratate pe masura

Vedete in vizita la Rich Girls

Rich Girls crede in mai bine si isi doreste ca fiecare model care ii calca pragul sa isi schimbe radical viata. Pana mai ieri, multe dintre actualele modele Rich traiau modest si se descurcau de la o zi la alta, insa azi stralucesc si devin vedetele studioului. Prin urmare, fetele sunt rasfatate cu cele mai noi tehnici de infrumusetare, iar o echipa de profesionisti in make-up si hairstyle le stau la dispozitie pentru ca ele sa arate impecabil ori de cate ori se expun publicului din strainatate. Rich Girls este primul studio de videochat din Bucuresti care beneficiaza de propriul solar, pentru ca pielea modelelor sa arate ciocolatie si radianta indiferent de anotimp. Sexy si puse pe cucerit, modelele Rich castig sume colosale in timp ce se bucura de complimentele utilizatorilor ce le frecventeaza profilul, insa miza este uriasa. Totusi, nu greu de atins, tinand cont de faptul ca numele multora dintre modelele actuale se afla pe buzele publicului select din afara.

Femeile frumoase se invart in jurul lui si le plateste mai bine decat orice alt angajator. Nu, nu vorbim despre manageri cu intentii ascunse, ci despre Rich, studioul de videochat care stie sa mentina standardele modelelor sale la un standard ridicat si le obisnuieste cu lux si venituri consistente. Vrei sa faci cunostinta cu Rich? Devino si tu model Rich si bucura-te de avantaje intangibile!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram