Modalitati de a reutiliza o carte veche

6 iunie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Daca esti un bibliofil, sansele ca locuinta ta sa fie plina de carti vechi de la podea pana la tavan sunt foarte mari. In timp ce multe dintre ele pot avea o valoare sentimentala, exista si unele pe care nu te-ar deranja sa le dai pentru a face loc altora noi. Iata cateva modalitati prin care poti castiga cativa bani din cartile care nu-ti mai folosesc: vanzare, transformarea cartilor vechi in cadouri neobisnuite, recenzii platite despre cartile vechi rare.

Daca esti o persoana creativa, cu multa rabdare, imaginatie si indemanare,poti transforma cartile vechi intr-un cadou neobisnuit. Pretul de vanzare va fi mult mai mare decat cel al cartii simple, ceea ce este numai in avantajul tau ca vanzator. Daca nu ai idei, iata aici cateva! Poti transforma o carte intr-un superb suport pentru plantele suculente, atat de cunoscute si ravnite la ora actuala.

Din paginile unei carti vechi poti obtine niste bijuterii superbe. Nu ai nevoie decat de cativa suporti pentru medalion, cercei sau inel, o foarfeca pentru a decupa forma dorita si o solutie acril cu care sa fixezi decupajul pe suport. Mai ales iubitorii de carte isi vor dori sa poarte asemenea accesorii pretioase.

Mai multe carti vechi lipite laolalta pot servi drept baza pentru o uimitoare cutie de bijuterii. Atat de pretioasa incat tot mai multe persoane isi vor dori sa o aiba.

Dintre toate aceste metode de valorificare a cartilor, vanzarea lor in starea originala este cea mai facila varianta. Cartile vechi sau pe care nu le mai utilizezi pot fi vandute in magazinele online, unui anticariat sau direct unei alte persoane despre care ai cunostinte ca ar avea nevoie de o anumita carte.

ANTICARIAT DE CARTI DIN BUCUREŞTI – ACHIZIȚII | www.anticariat-carti.com

Cumpar carti pentru un anticariat din Bucuresti, asa ca daca decizi sa vinzi cartile detinute, acceseaza http://www.anticariat-carti.com/ pentru a vedea mai multe detalii. Tot ce trebuie sa ai in vedere este ca noi cumparam carti din toate domeniile atat timp cat sunt intr-o stare buna astfel incat sa fie revandute!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram