Mobilierul HoReCa pe comandă trebuie să răspundă nevoilor consumatorilor

24 octombrie 2018
Autor:
Digital Metrics

Mobilierul pentru cafenele si restaurante realizat pe comandă de o firmă experimentată în mobilă industrială se poate crea de la A la Z în numeroase dimensiuni, forme și culori, astfel încât acesta să fie în armonie deplină cu viziunea designer-ului ce se ocupă de interiorul respectiv. Rezistente și durabile, piesele de mobilier horeca sunt proiectate special pentru a face față cu succes unei folosiri intense, zilnice.

Tocmai din acest motiv e important ca să se apeleze la o firmă care oferă servicii de calitate, alături de seriozitate desăvârșită, promptitudine în execuție, precum și consiliere personalizată pe toate fazele colaborării, astfel încât mobilierul să se caracterizeze printr-un confort desăvârșit, versatilitate și un aspect unic, care să devină memorabil pentru clientelă, făcând-o să își dorească să revină, iar și iar, în unitatea HoReCa respectivă.

De la implementarea unei schițe, la realizarea unui proiect și vizualizarea 3D, la producția propriu-zisă și instalarea în unitatea de alimentație publică a mobilierului finit, o firmă producătoare de mobilier industrial experimentată reprezintă întotdeauna varianta câștigătoare.

În proiectul de design al unui bar, cafenea, restaurant este foarte important să se țină cont de detalii, de compatibilitatea culorilor și a materialelor, de corespondența cu alte elemente de interior.

Prețul produselor de mobilă horeca pe comandă depinde de aspectul și suprafața incintei unde vor fi așezate acestea, de configurația, complexitatea soluției de proiectare și de categoriile de materiale alese.

Nevoile consumatorilor sunt acelea ce îi fac pe producătorii de mobilier să găsească dotări creative, să renunțe la la mobilierul voluminos, la elementele decorative inutile, să se orienteze spre cele mai ergonomice și minimaliste articole.

A devenit o necesitate selectarea materialelor moderne care sunt ușor de curățat, au o rezistență mare la uzură, nu se deformează și nu se decolorează rapid.

Lux și de înaltă calitate, iată ce vor clienții de la un mobilier horeca. Iar proprietarii de restaurante, cafenele, hoteluri, baruri, trebuie să se conformeze, dacă vor să reziste concurenței acerbe din domeniu.

O canapea moale, un scaun confortabil, o masă ergonomică, vor rămâne întotdeauna cei mai buni prieteni ai consumatorilor, unde ei se pot simți bine.

De exemplu, canapelele modulare sunt în prezent mobila ideală pentru hoteluri și restaurante unde se desfășoară diverse evenimente: prezentări, negocieri, întâlniri, banchete.

Dacă doriți să comandați mobilier pentru o cafenea sau un restaurant, orice proprietar e nevoie ca să se gândească mai întâi la stilul pe care îl vrea: rustic, contemporan, clasic etc. Un decor și un mobilier în acord cu preferințele acestuia poate asigura succesul unei afaceri horeca. Important este ca să nu se amestece stilurile, să se contureze o individualitate recognoscibilă unității respective. Ascultați sfaturile specialiștilor în domeniu și veți avea doar de câștigat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram