Mobilier din paleti pentru o terasa cu personalitate

Vile Corbeanca

A avea o curte este un mare avantaj pentru ca puteti transforma un colt al acesteia intr-un spatiu privat in care sa va relaxati si sa va retrageti, tocmai de aceea nu trebuie sa arate deloc plictisitor. Exista o multime de modalitati de a duce ambianta unei terase la un alt nivel, iar un mod original de a gandi o terasa este folosindu-va de paleti. Daca sunteti o persoana creativa, acordati atentie acestui tip de mobilier care va da curtii si terasei un aspect interesant si original!

In loc sa umblati prin magazine pentru a cauta scaunele potrivite, puteti crea propriile scaune din paleti. Va amintiti vechile taburete? Puteti obtine ceva asemanator, cu aer vechi insa de inspiratie noua si foarte confortabile. In afara de un palet bun, ar trebui sa aveti niste suruburi, un burghiu, spuma si un plan calculat la cote exact. N-ar strica nici o mana de ajutor!

Scaunelor le sta bine in jurul unei mese, iar daca aceasta este facuta tot din paleti, atunci lucrurile se potrivesc manusa. Utilizarea paletilor duce cu gandul la un design industrial, acest aspect face ca o masa sa fie si mai atragatoare si eleganta. Suprinzator, desi sunt mai mari, mesele sunt mai simplu de facut decat scaunele. Cu doar cativa paleti finisati, suprapusi si bine fixati unul peste altul masa este gata. Daca doriti un aspect natural, un ulei de lemn sau un tratament care sa impiedice absorbtia umezelii sunt de ajuns. Daca mergeti pe varianta colorata, aveti multe alte variante de vopsele si lacuri.

Paletii sunt cunoscuti pentru usurinta utilizarii lor. Acestia pot fi transformati in orice mobilier datorita versatilitatii lor impresionante. Canapelele modulare de exterior sunt impresionante, insa cand sunt facute din paleti, efectul este si mai impresionant. Avantajele unei canapele modulare este ca poate fi rearanjata si ajustata in functie de preferinte. In cazul unei canapele modulare nu exista probleme legate de spatiu, acetea fiind practice, eficiente in timp si ieftine.

Vile din Corbeanca de vanzare pe www.paladinresidence.ro!

Unei vile din Corbeanca chiar i-ar prinde bine o zona de relaxare cu mobilier din paleti. Daca doriti sa vedeti cum se potrivesc acestea doua, nu ezitati sa accesati http://www.paladinresidence.ro/ si sa programati o vizita in complex. Veti fi surprins sa descoperiti ca Paladin Residence are case single, dar si duplex in Corbeanca, deci optiunile vor fi cu atat mai multe!