Mobilier din carton marca FOLDO în premiera la Bohemian Square Braşov

17 august 2015

Născut din respect pentru mediu şi pasiune pentru design, FOLDO este un proiect îndrăzneţ, ce îţi propune să schimbe percepţia oamenilor despre mobilierul convenţional, propunând ca alternativă cartonul.
Folosind carton, un material 100% ecologic, biodegradabil şi recliclabil până la 4 cicluri, produsele FOLDO pot înlocui cu succes orice corp de iluminat sau obiect de mobilier convenţional.

Nicolae Baciu, designer si fondator povestește cum a luat naştere proiectul: „ Mă mutam periodic şi era foarte greu să transport piesele de mobilier cu care decorasem casa. Am decis că am nevoie de ceva mult mai mobil, mult mai uşor de demontat şi de împachetat. Asa a apărut primul fotoliu din carton, FOLDO.”
Prezent deja la numeroase evenimente de profil, proiectul FOLDO impresionează prin autenticitatea materialului din care sunt realizate produsele, dar şi prin utilitate, fiind concepute atât pentru spaţii office, cât si pentru locuinţe personale.

Peste 8.000 de vizitatori, braşoveni şi turişti deopotrivă vor putea testa utilitatea şi rezistenţa produselor FOLDO, având totodată posibilitatea să interacţioneze şi cu cei care stau în spatele proiectului.
Aşadar FOLDO vă aşteaptă la Brașov, între 21 – 23 august, în cadrul festivalului Bohemian Square, eveniment destinat exclusiv designerilor români de produs.
Aflat deja la a treia ediţie, Bohemian Square este unul dintre cele mai complexe evenimente de cultură urbană, reunind la Brașov peste 150 de artiști, designeri și muzicieni naționali, dar și internaționali.

Despre FOLDO
FOLDO este un start-up 100% românesc, născut din dorinţa unui designer român de a obţine încăperi eco multifuncţionale. De la taburet, fotolii, canapele şi lămpi, până la mini puzzle-uri tridimensionale, proiectul FOLDO vine cu o abordare constructivă care îţi provoacă spiritul eco şi imaginaţia. Fiind concepute exclusiv din carton, produsele FOLDO sunt 100% biodegradabile. Uşor de transportat şi asamblat, produsele FOLDO vin sub forma unui kit slim care se poate asambla element cu element, fără adeziv, fără cleme, şuruburi sau unelte speciale.

Despre Bohemian Square
Festivalul își propune să ofere brașovenilor o alternativă de petrecere a timpului liber prin interacțiunea cu diverse forme de manifestare artistică. Spațiul public devine o mare galerie în aer liber unde artiștii găsesc modalitați noi de exprimare și interacțiune. La festival veţi găsi printre altele: expoziții de arte vizuale, intervenții și instalații de artă și arhitectură în spațiul public, expoziție de design românesc contemporan, workshop-uri de creație, spectacole de muzică, teatru, dans și proiecții de filme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram