Mobilier de bucatarie asa cum am visat

„Atat am suferit pentru lipsa spatiului in bucatarie in toate locuintele in care am stat cu chirie, incat am zis ca, atunci cand voi avea casa mea, bucataria va fi spatiul meu, unul generos si in care fiecare obiect isi va sti locul precis.

Acesta a fost motivul pentru care am apelat la Vilux. Mobila de bucatarie a fost principalul obiectiv in indeplinirea asteptarilor mele. Am optat pentru un mobilier de bucatarie clasic, pe crem, un crem superb. Corpul cu un blat imens, cu rafturi si sertare pentru prosoape, paine, tacamuri, vesela, un jolly pentru condimente este marea mea mandrie. Le-am organizat pe toate, cat sa-mi fie la indemana cand gatesc si pregatesc masa. Corpul de bucatarie cu rafturi suspendate mi-e la fel de util si gazduieste pahare si cani, uscatorul de vesela, asacuns, pozitionat deasupra lavoarului.

Dar, dintre toate, vedeta in bucatarie o reprezinta masa, o semi-insula, sa-i zic asa. E superba si extrem de practica. Multumesc, Vilux!” (Elena Paris, Constanta)

Ne mandrim cu asa feedback-uri de la clienti. Daca vreti sa comandati mobila pentru bucatarie di  MDF de calitate superioara, Vilux va sta la dispozitie.

Productia de mobila este o activitate pe care o derulam personalizat. Realizam impreuna cu dumneavoastra un proiect al mobilei de bucatarie in format electronic apoi incepem executia conform masuratorilor din teren. Mobila este fabricata din MDF vopsit, mat sau ultralucios, cu frezari clasice si accesorii de calitate. Blatul de bucatarie se poate realiza din marmura compozita, material acrilic compozit (solid surface) sau din MDF.

Va asteptam pe site.