fbpx

Mobilier copii de toate varstele

Piese mobilier copii pe placul tuturor:

Daca in cazul amenajarii camerelor pentru nou-nascuti, dumneavoastra aveti inca controlul absolut, pe masura ce prichindelul creste, trebuie sa il implicati tot mai mult in alegerea fiecarui element ce are sa completeze designul camerei sale.

Sa o luam cu inceputul si sa vorbim putin despre cum ar trebui amenajata camera unui copil intre 0 si 3 anisori. In primul rand aveti mare grija la cromatica si tineti cont ca simbolistica si psihologia culorilor nu este doar un mit. Alegeti culori calde, calme, ca de exemplu albastrul sau verdele si lasati la o parte prejudecatile cum ca rosul este pentru fete si albastrul pentru baietei. In ceea ce priveste piesele de mobilier copii , indicat ar fi sa va orinatati spre un material cat mai natural, cum este de exemplu lemnul.
Nu inghesuiti lucrurile si nu creati ideea de incarcat. Alegeti o camera cat mai luminoasa si foarte important, nu faceti modificari majore in designul camerei in primii trei ani de viata ai copilului.

Dupa ce copilula crescut si isi poate exprima propriile dorinte si necesitati, implicati-l direct in amenajarea camerei lui. Nu numai ca il va face sa se simta util insa ii va dezvolta si imaginatia si in plus veti obtine ca rezultat o camera in care cu siguranta cel mic se va simti foarte bine. Indicat ar fi sa tineti cont si de personalitatea copiluui astfel daca doriti ca acesta sa devina o persoana foarte organizata, mobilierul ales trebuie sa contina suficiente spatii de depozitare. Daca vreti sa ii incurajati activitatile artistice, un birou suficient de mare va poate ajuta in acest sens, iar daca observati ca ii place scoala si este o fire curioasa, o mini-biblioteca este un lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand alegeti mobilierul.

Idei interesante de mobilier copii:

Cum spuneam la inceputul prezentului articol, exista cateva trucuri cu care veti reusi cu siguranta sa va multumiti copilul, fara sa trebuiasca sa apelati la serviciile unui profesionist in amenajari interioare. Ma refer aici ca aveti la dispozitie varianta achizitionarii unui mobilier complet. Pat, birou, spatii de depozitare, toate in stransa legatura si intr-o perfecta armonie cromatica. Astfel va sugerez sa aruncati o privire asupra dormitorului Leggo. www.Mobila-usi-ferestre.ro

O idee originala in care foma pieselor de leggo si accentele culorilor vii, se impletesc perfect intr-un dormitor de care piticul dumneavoastra va fi incantat.