Mobila la comanda de la distanta prin Ghise Design

Daca pana acum romanii de peste granita erau obisnuiti (sau obligati) sa lase mobilarea locuintei de acasa pe ultima suta de metri, in special in preajma sarbatorilor de iarna, de astazi lucrurile stau diferit. Gratie serviciilor speciale oferite de fabrica de mobila Ghise Design, romanii din strainatate au posibilitatea sa isi comande mobilierul personalizat acum (cu prilejul vacantei) si sa se bucure de confortul si luxul acestuia peste cateva luni, cand revin in tara. Pe scurt, romanii pot sa isi personalizeze pana in cele mai mici detalii mobila dorita (indiferent de tipul acesteia), chiar daca nu sunt in tara pana la finalizarea acesteia.

Culorile, modelele, accesoriile, pot fi alese acum, in perioada verii, cand romanii au venit in concediu in tara – iar cu ocazia sarbatorilor de iarna, cand acestia revin in Romania, mobila va fi gata transportata si montata.

Segmentul de produse al Ghise Design cuprinde mai mult de 20 de tipuri de mobilier (prezentate prin cele peste 1000 de fotografii disponibile online):
– mobila pentru bucatarii
– living
– dressing
– camere de tineret
– bai
– mobilier pentru birotica
– mansarde
– tapiterii s.a.

O combinatie ideala intre stil, confort si durabilitate, mobila Ghise Design incorporeaza o munca atenta de design computerizat, materii prime/accesorii premium si tehnologii moderne de productie.

Suntem constienti ca pentru o astfel de alegere, clientii nostri au nevoie de o serie de motive puternice pentru a ne alege. Tocmai de aceea, vrem sa le castigam increderea prin cele mai eficiente si transparente moduri – cunoscandu-ne istoricul firmei (cu peste 20 de ani de experienta), viziunea, misiunea, tehnologia folosita, recunoasterea (premiile si certificarile), produsele si atuurile. Aceste lucruri sunt prezentate si pe siteul nostru Ghise Design. Pentru mai multe informatii si pentru a vedea cu proprii ochi produsele, materiale si accesoriile folosite, o vizita in showroom-ul Ghise Design (la iesirea din Baia Mare spre Cluj) este cea mai buna optiune.
Ne gasiti la adresa de mai jos: