Mobila de bucatarie usi din MDF

8 decembrie 2023
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Mobila de bucatarie cu corpuri fabricate din PAL melaminat și usi din MDF este o alegere populară datorită durabilității și esteticii sale. Iată o descriere detaliată a acestui tip de mobilier:

 1. Corpuri din PAL melaminat:
 • Material de bază: PAL (placaj cu particule de lemn) este utilizat pentru a construi structura de bază a corpurilor de bucătărie. Este un material rezistent și durabil, obținut prin presarea particulelor de lemn cu rășini sintetice sub presiune ridicată și temperatură.
 • Acoperire melaminată: Suprafața exterioară a corpurilor este acoperită cu un strat de melamină, care oferă rezistență la zgârieturi, umezeală și uzură. Melamina este disponibilă într-o gamă variată de culori și texturi, permițând personalizarea aspectului mobilierului.
 1. Uși din MDF (fibră de densitate medie):
 • Material versatil: Ușile sunt fabricate din MDF, un material compozit realizat din fibre de lemn și rășini, comprimate sub presiune mare și temperatură ridicată. Acest lucru îi conferă o structură omogenă și rezistentă.
 • Finisaj cu folie sau vopsea: Ușile din MDF pot fi acoperite cu folie melaminată sau vopsite pentru a oferi un aspect estetic și pentru a adăuga o protecție suplimentară. Aceste finisaje pot reproduce aspectul lemnului natural sau pot oferi o gamă variată de culori și modele.
 1. Manere și accesorii:
 • Manerele: Pot fi incluse manere sau profiluri integrate în uși, fie sub forma unor bare metalice elegante, fie a unor dispozitive încorporate în uși pentru un aspect modern și curat.
 • Accesorii interioare: Mobila de bucatarie poate fi echipată cu diverse accesorii interioare, cum ar fi rafturi culisante, suporturi pentru tacâmuri, cutii pentru depozitare eficientă, sertare cu sisteme de închidere silențioasă etc.
 1. Design modern sau clasic:
 • Contemporan sau tradițional: Această mobilă poate fi proiectată pentru a se potrivi într-un design modern, cu linii curate și suprafețe netede, sau într-un stil tradițional, cu elemente decorative și finisaje mai clasice.

În general, mobila de bucatarie cu corpuri din PAL melaminat și uși din MDF oferă o combinație echilibrată între funcționalitate, durabilitate și estetică, fiind o opțiune populară în multe locuințe moderne.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram