Mobila de bucatarie – noi repere in materie de stil

Bucataria este inima casei, locul care reuneste de cele mai multe ori membrii familiei. Fie ca este vorba de gatit sau, pur si simplu, de conversat, bucataria reprezinta un spatiu prietenos, de destindere. Daca este decorata si in mod corespunzator, cu unele dintre cele mai bune si mai frumoase piese de mobilier existente la ora actuala, devine cu adevarat un loc plin de magie, care se remarca cu mult fata de restul casei.

Asadar, alegerea unei mobile de bucatarie placute din punct de vedere estetic este un adevarat reper de urmat, daca se doreste o imagine cu un aspect care sa fie intr-adevar wow.

Acum, cand mediul online ofera atat de multe oportunitati, nu e de mirare ca mobila preferata se poate gasi doar la un click. Si nu doar atat, dar expertii de la Pro Design Art permit clientilor sa personalizeze dupa bunul plac modelele de mobila bucatarie existente la ei pe site. Astfel, clientii pot sa opteze pentru schimbarea culorii mobilierului sau chiar pentru inlocuirea materialului cu cel dorit.

E nevoie doar de putina inspiratie, care poate sa provina din vizionarea pozelor disponibile pe Pro Design Art pentru a se putea crea bucataria ideala, care sa fie refugiul perfect pentru intreaga familie. In functie de preferinte, viitorii clienti vor putea gasi mobilierul ideal, care sa se ridice la nivelul asteptarilor si dorintelor proprii.

Sunt disponibile modele cu aspect modern, dar și variante care oferă un look ceva mai clasic, mai vintage întregii bucătării. De asemenea, cei care mizeaza pe accente puternice de culoare vor gasi fara multe astfel de modele, cu culori in trend, precum: rosu aprins, mov, galben, visiniu, portocaliu etc. In schimb, cei care mizeaza pe factorul discretiei vor putea sa isi gaseasca mobilierul mult dorit in tonuri neutre de culoare, care sa puna in evidenta forma sub care a fost gandita aceasta. Cei mai curajosi pot chiar sa opteze pentru negru, acesta fiind disponibil pentru cateva dintre modele.

Pentru ca se urmaresc interesele fiecarui posibil client in parte, mobila bucatarie creata si produsa de Pro Design Art este atat de variata in design. De exemplu, modelul de bucatarie la comanda green se remarca prin luminozitatea sa deosebita, dar si prin faptul ca este extrem de incapator. Totusi se poate incadra cu foarte mare usurinta in orice loc al caminului, datorita aspectului extrem de placut din punct de vedere estetic.

Un alt model dedicat bucatariei, denumit Rosalina se remarca atat prin aspectul indraznet, cat si prin sistemele moderne disponibile, precum cele de push-up si slide-uri cu amortizoare. Ocupa doar un singur perete al camerei, incadrandu-se astfel in normele clasice de amenajare a acestora.

Aceste modele, cat si multe altele se vor putea gasi pe site-ul producatorului Pro Design Art. Daca proiectul de renovare include mai mult decat bucataria, pe site se vor putea gasi si multe alte tipuri de mobilier, pentru living, dormitor, dressing, baie, hol. Pe langa dulapuri si spatiile de depozitare, se vor putea gasi multe alte produse care vor putea fi vizionate la accesarea paginii sus mentionate.