MMCB – Reparatii profesionale pentru televizoare si monitoare

Intampini probleme cu un aparat electronic, electrocasnic sau IT si doresti sa repari ansamblul intr-un timp foarte scurt economisind, in acelasi timp, sume importante de bani? Bineinteles ca a repara un ansamblu electronic este o alegere mult mai inspirata si mai accesibila decat a cumpara o unitate noua, drept pentru care service-ul MMCB doreste sa va anunte ca si-a extins gama de servicii si are capacitatea de a repara modele dintre cele mai diversificate.

Oferim aceleasi reparatii profesionale pentru orice model de televizor si avem capacitatea de a va pune la dispozitie solutii complete chiar si la domiciliul vostru. De regula, operatiunile de service le derulam in cadrul sediului nostru si apreciem eforturile voastre de a ne aduce aparatul in vederea efectuarii testelor aferente. Daca nu puteti face asta si doriti sa preluam noi televizorul pentru o analiza care sa stabileasca defectul sau pur si simplu aveti in plan ca intregul proces de reparare sa se efectueze in cadrul locuintei voastre, puteti opta pentru un serviciu de reparare a televizorului la domiciliu.

Specialistii MMCB practica aceasta meserie cu placere si au capacitati extinse in vederea repararii unui televizor. Cunoastem majoritatea structurilor electronice de pe piata si experienta ne-a adus in postura de a avea cunostinte solide ce ne ajuta sa redam utilitatea oricarui model de televizor. LCD, LED, plasma sau chiar televizor mai vechi, il putem repara in maxim 48 de ore la un cost mult sub nivelul mediu al pietei.

Un alt serviciu pe care vi-l propunem si consideram ca este unul de calitate, capabil sa va ajute sa va pastrati aparatul intr-o stare propice pentru a fi utilizat este cel de reparatii monitoare LED si LCD. Aceste doua modele sunt printre cele mai populare iar clientii nostri, in marea lor majoritate din Bucuresti, doresc sa nu mai investeasca intr-un monitor de ultima generatie.

Propunerea noastra este cat se poate de simpla si implica fie o investigare in sediul MMCB pentru diagnosticarea problemei, fie o interventie la domiciliul vostru pentru a vedea care este starea monitorului. Oferim reparatii profesionale pentru monitoare de orice dimensiune, indiferent de marca sau modelul pe care il detineti.

Pe langa aceste doua servicii de reparatii pe care le oferim cu placere si alaturi de care ne mandrim, putem sa va mai punem la dispozitie o intreaga suita de servicii reparatii profesionale: reparatii cuptoare cu microunde, reparatii electronice, reparatii frigidere, reparatii aparate de aer conditionat, reparatii aparate foto/video, reparatii calculatoare, reparatii imprimante, reparatii laptopuri sau chiar reparatii telefoane mobile.