Mix Equipment grup electrogen diesel

Compania Mix Equipment este o firma nou infiinta pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale “ monitorizate”. Acesta isi intampina clientii cu o gama variata si numeroasa de produse, precum: grup electrogn diesel, generatoare de sudura marca Genset si monitoare diesel FPT industrial, instalatii de irigat Nettuno, Irrimec, motopompe si lista poate continua.
Compania Mix Equipment se poate lauda cu un portofoliu bogat de clienti, printre acestia numarandu-se importanti producatori din domeniul echipamentelor monitorizate. Compania dispune in prezent de cele mai performante produse de ace gen. Totodata, dispune de o gama diversificata de modele pentru aceste echipamente monitorizate, marca Visa, 2H Energy, ce au puteri si monitorizari diferite, pentru ca dumneavostra sa il alegeti pe cel care va este portivit si necesar.

Ce este un grup electrogen de la Mix Equipment?

Grup electrogen diesel mai este cunoscut si sub numele de generator de curent. Acesta reprezinta sursa energetica de rezerva pentru persoanele care utilizeaza sisteme de alimentare cu energie electrica, precum: ( spitale, banci, spitale, unitati militare, scoli, gradinite, ambasade, magazine, etc). Grupul electrogen diesel de la Mix Equipment este destinat pentru desfasurarea activitatilor care se pot opri datorita penelor de curent. Acest grup electrogen diesel are rolul de a asigura continuitatea alimentarii cu energie electrica.
Generatorul de curent este o masina ce are in componenta un motor termic, cuplat cu un alternator, in felul acesta producandu-se energia electrica. Componentele care alcatuiesc generatorul de curent sunt montate pe un suport metalic, acesta avand in dotare suporturi antivibratii precum si un panou de comanda.
In cadrul companiei Mix Equipment veti gasi grupuri electrogene diesel moderne, disponibile in doua variante, si anume: de tip deschis ori carcasat, realizate in containere ce permit atenuarea zgomotului produs in timpul functionarii. Cel de-al doilea tip de motor diesel este realizat cu comanda manuala sau automata, puterea de functionare a acestui grup electrogen diesel, variind in functie de marca. Puterea unui grup electrogen diesel se masoara in k VA ( puterea aparenta) sau in KW. Acesta este unitate de masura standard in sistemul internatuinal de masura.
Gama variata de grupuri electrogene diesel din cadrul companiei Mix Equipment cuprinde modele Visa, produse in Italia, acestea avand o putere cuprinsa intre 9 kVa si 3500kVa. Pentru marca 2H Energy , produse in Franta, puterea poate varia intre 30kVa si 650kVA.
Grupurile electrogene diesel se pot clasifica in functie de necesitati, in urmatoarele categorii:
• grup electrogen diesel
• grupuri electrogene portabile
• grupuri electrogene silentioase
• grupuri electrogene pentru sudura
• grupuri electrogene profesionale
• grupuri electrogene industriale
• grupuri electrogene pentru constructii
Pentru pornirea unui grup electrogen diesel trebuie sa dispuneti de o baterie de 12 ori 24 volti, pornirea putandu-se realiza si la temperaturi mici datorita preincalzitorului ce se gaseste in lichidul de racire.

De ce sa apelezi la Mix Equipment pentru grup electrogen diesel?

In cazul in care sunteti interesati de achizitionarea unui grup electrogen diesel, Mix Equipment este alegerea perfecta. Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati pagina web www.mixmem.ro si sa va alegeti modelul dorit, potrivit activitatilor dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii suplimentare contactati direct reprezentantii- 0745 320 021. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.