Mişcarea România Suverană, alături de greviştii din Poşta Română

1 aprilie 2024
Autor:
SEO MARKETING AGENCY SRL

Angajaţii Poştei Române au intrat în grevă generală, cerându-şi nişte drepturi pe care conducerea actuală nu pare capabilă să le îndeplinească. MRS acuză anumite jocuri de culise prin care se doreşte falimentarea instituţiei şi facilitarea preluării acesteia de către anumite grupuri de interese, astfel că cere de urgenţă înlocuirea actualei conduceri a Poştei Române.

„Angajaţii Poştei Române sunt cei mai recenţi dintr-un lung şir de angajaţi din instituţiile publice care intră în grevă generală din cauza deciziilor proaste ale actualului Guvern. Şi pe bună dreptate, deoarece Poşta Română este căpuşată de ani de zile şi se încearcă falimentarea sa pentru a putea fi preluată pe nimic de „băieţii deştepţi.”

Pe deoparte, angajaţii se plâng de salariile mici, iar de cealaltă parte, conducerea Poştei Române susţine că nu are bani. Dar întrebarea este, de ce nu are bani? Pentru că Poşta Română are tot ce îi trebuie din punct de vedere logistic pentru a deveni o companie profitabilă doar că nu are o conducere capabilă şi dornică de a face asta, ci doar căpuşe politice care s-o ducă în faliment.

Mişcarea România Suverană este alături de angajaţii Poştei Române şi cere ca aceştia să fie trataţi corect şi să le fie respectate drepturile! Dacă actuala conducere nu este capabilă să găsească soluţii şi să acţioneze în interesul dezvoltării companiei, atunci să îşi dea demisia şi să lase oameni profesionişti care să preia conducerea şi să facă din Poşta Română o companie profitabilă şi performantă, orientată spre interesul cetăţenilor!”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram