MIRA TELECOM prezenta cu un sistem integrat de management al securitatii la Romanian Security Fair 2012

Mira Security Sphere este platforma software pentru managementul integrat al securitatii, care integreaza subsisteme multiple: de supraveghere video (analogic si IP), de detectie si alarmare la efractie, de control acces, de detectie si semnalizare incendiu, de stingere incendiu, GIS (Sistem Informational Geografic) si automatizari industriale.

Evenimentele generate de subsistemele de securitate sunt tratate integrat si in timp real la nivel de centru de comanda, existand posibilitatea de a crea evenimente complexe de securitate, prin care se ofera operatorului o imagine de ansamblu a situatiei operationale.

Sistemul are arii de aplicabilitate diverse: aeroporturi, gari, porturi, banci, institutii publice, spitale, centre comerciale, cladiri de birouri, institutii de invatamant, muzee, expozitii, penitenciare, fabrici, cladiri industriale, depozite.

“Majoritatea celor care ne-au vizitat la stand sunt specialisti in domeniul securitatii, interesati de modul de functionare a sistemului pe care noi l-am creat. Mira Security Sphere a trezit interesul potentialilor clienti prin beneficiile care includ scaderea costurilor operationale, de implementare sau de inlocuire a unor componente, posibilitatea ridicata de integrare cu alte platforme si aplicatii si nu in ultimul rand prin cresterea nivelului de protectie a obiectivelor. Mira Security Sphere introduce concepte inovative in domeniul securitatii, iar pe aceasta cale ii invit pe toti cei interesati sa le descopere in discutiile cu specialistii nostri”, a spus Silviu Ciobanu, Director R&D Mira Software.

Cea de-a doua editie a Romanian Security Fair s-a desfasurat in perioada 25 – 27 octombrie 2012, in Pavilionul Central Romexpo si a fost organizat de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate – A.R.T.S.. Expozitia s-a adresat tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si din strainatate.

MIRA TELECOM (www.miratelecom.ro) – companie cu capital integral romanesc, fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului – si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom. In ultimii ani, compania a investit masiv in cercetare, in domeniul tehnologiei pentru securitate. In prezent se afla in proces de finalizare constructia unui centru propriu de cercetare si dotarea acestia cu aparatura de laborator si platforme software de inalt nivel tehnologic. MIRA TELECOM are 14 ani de experienta pe piata romaneasca si internationala.