fbpx

Minifrigiderele pentru cosmetice – ideea de succes a unei antreprenoare din Romania

In plina pandemie piata din Romania a reusit sa fie colorata de o serie de business-uri inedite, concretizate de antreprenori curajosi.

Este si cazul Meloni Care, business-ul care a introdus acest nou concept pe piata din Romania: mini frigidere pentru produsele de ingrijire. Alexandra Vasile, o antreprenoare de 24 de ani, a fost cea care a investit 100 000 de euro in acest brand, suma ce a acoperit partea de stocuri si de marketing.

De ce minifrigidere pentru cosmetice?

Minifrigiderele pentru cosmetice sunt solutia perfecta pentru antreprenorii din piata de beauty si pentru persoanele care doresc sa isi conserve produsele cosmetice pentru o perioada cat mai mare de timp.

Cu dimensiuni reduse si o constructie robusta, acestea se bazeaza pe un sistem termo-electric cu ajutorul carora pot asigura in doar doua ore o temperatura de 5-10 grade Celsius.

Intr-un astfel de frigider pot fi pastrate foarte bine toate mastile, cremele si lotiunile tonice, fara a exista riscul de aparitie a bacteriilor. Diferenta uriasa fata de frigiderele normale este ca frigiderele MeloniCare nu ingheata, ci doar racesc.

Pe langa functia de racire, produsele comercializate de Meloni Care beneficiaza de o functie de incalzire care faciliteaza depozitarea si incalzirea prosoapelor faciale, a cerii depilatoare sau a uleiurilor destinate masajului.

Cu o greutate de doar doua kilograme, minifrigiderele pot fi transportate cu usurinta oriunde, consuma foarte putina energie electrica, pot fi alimentate inclusiv in masina si pot fi folosite si in alte scopuri, cum ar fi racirea alimentelor sau bauturilor la drum lung.

Care sunt planurile de viitor ale Meloni Care?

Crescuta intr-o familie de antreprenori, Alexandra Vasile are curajul de a avea planuri mari. In viitorul apropiat, aceasta doreste sa intre cu minifrigiderele cosmetice pe piata de retail si sa recupereze investitia initiala in doar 6 luni. Planurile sunt cat se poate de justificate, in conditiile in care inca din prima luna de functionare Meloni Care a reusit sa vanda produse in valoare de peste 8000 de euro.

Pe langa minifrigidere cosmetice, in portofoliul Meloni Care se gasesc alte doua colectii foarte interesante: globuri de masaj cu antigel in interior, care pastreaza raceala in timpul masajului si accesorii de masaj realizate din piatra naturala.