Milioane de oameni din intreaga lume duc o viata mai fericita si sanatoasa datorita unei stiinte indiene stravechi cunoscuta sub numele

5 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Distribuite in Romania prin intermediul Prisum International, produsele Himalaya sustin si imbunatatesc sanatatea fara a avea reactii adverse
Milioane de oameni din intreaga lume duc o viata mai fericita si sanatoasa datorita unei stiinte indiene stravechi cunoscuta sub numele de Ayurveda sau „Stiinta vietii”. Himalaya este o companie cu o istorie de peste 80 de ani si joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Astazi, produsele companiei sunt recunoscute si recomandate la nivel global de doctori si specialisti, iar oameni din peste 89 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.
Produsele realizate din plante sunt foarte bine primite de catre consumatorii din intreaga lume. Pe pozitiile fruntase in ceea ce priveste utilizarea lor pe piata de profil se situeaza produsele Himalaya, datorita integrarii cu succes a componentelor naturale active utilizand tehnologii moderne.
Plantele medicinale care devin componente ale produselor Himalaya sunt cultivate pe o suprafata de peste 280 ha, in zone nepoluate de pe intreg teritoriul Indiei. Fiecare produs este supus cercetarii primare timp de mai multi ani, iar fiecare dintre plantele medicinale este studiata si testata individual pentru eficacitate.
Portofoliul Himalaya cuprinde 200 de produse farmaceutice, produse de ingrijire personala, de ingrijire pentru copii si ingrijire pentru animale. Gama farmaceutica este sustinuta si recomandata de peste 300.000 de specialisti din intreaga lume - medici, farmacologi, biochimisti, chimisti etc.
Produsele Himalaya Herbal Healthcare - eficiente si lipsite de reactii adverse
Folosind cunostinte preluate din Ayurveda, Himalaya utilizeaza aceasta intelepciune straveche integrand-o stiintific, intr-o abordare contemporana a corpului uman si a actiunii formulelor rezultate din plante.
Produsele herbominerale fabricate de Compania Himalaya reprezinta combinatii complexe de plante si minerale ce interactioneaza subtil pentru a forma un intreg mai mare decat suma partilor sale. O formula poate contine plante care au un efect principal, actionand sinergic in combaterea unei anumite afectiuni, dar si plante care ajuta la asimilarea in corp sau plante care diminueaza potentialele efecte negative. Pentru a se realiza o formula mai eficienta, mai rapida si mai sigura, ea poate contine de asemenea agenti, adesea de origine minerala, ce actioneaza drept catalizatori. Astfel, produsele Himalaya nu produc reactii adeverse si sunt recunoscute pentru eficienta lor, devenind lider de piata in intreaga lume.
Prin intermediul societatii importatoare Prisum International, Himalaya este un brand cunoscut in tara noastra, fiind prezent pe piata de mai bine de 18 ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram