Milena Git (marketing manager Answear), despre promovarea online a unui brand, la a X-a editie a conferintei Femei de cariera

10 mai 2019
Autor:
SEO Mark

Daca esti pe cale sa iti lansezi o afacere sau daca ai deja o afacere si vrei sa o promovezi, noteaza-ti in calendar data de 23 mai 2019. Asta deoarece pe 23 mai, in Bucuresti, are loc cea de a X-a editie a Conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro. Un eveniment de business, cu femei din aria antreprenoriatului, cu oameni de succes si cu foarte multe oportunitati pentru afacerea ta.

Oportunitati despre care poti sa afli in acest an si de la Milena Git, marketing manager la Answear si specialist in digital marketing, cu peste 7 ani de experienta.

 

 

Afla mai multe despre Milena Bianca Git, Marketing Manager la Answear

Milena este una dintre femeile pe care doresti sa le intalnesti atunci cand discuti despre un business. Mai ales despre un business creativ. Cu o experienta impresionanta in online si cu bogate cunostinte despre antreprenoriat si e-commerce, Milena va dezvolta in cadrul conferintei Femei de cariera o tema de interes in zona antreprenoriatului si a mediului de business.

Ea va discuta, alaturi de ceilalti invitati, despre lumea afacerilor, despre provocarile din acest domeniu si despre cum sa preiei fraiele si sa fii o femeie puternica, determinata si de succes. Milena va aborda in special tema: "Prezenta unui business in mediul digital, noutati din Social Media si idei de promovare in online". Astfel, vei avea o oportunitate extrem de mare sa afli cum sa-ti promovezi mai eficient afacerea si proiectele personale.

Profita de ocazie si invata de la Milena Bianca Git, director de marketing la Answear, cum poti sa-ti promovezi afacerea cu succes in mediul online si pe canalele sociale.

 

Cine mai participa la conferinta Femei de cariera, alaturi de Milena Git

Vor mai fi invitati la conferinta speakeri precum: Alexandra Olteanu, director general All To Know, Andreea Coman - avocat, Dana Nae Popa, managing director la pastel.

Asadar, ai la dispozitie o intreaga conferinta pentru a afla lucruri noi si pentru a gasi metode si strategii de promovare eficiente. In plus, pauza de cafea dintre prezentari va fi o minunata ocazie de a lega discutii si conexiuni cu oamenii de business prezenti la eveniment si de a lamuri alte probleme de specialitate cu speakerii.

 

Networking pentru femeile de cariera si de  afaceri

Vei avea parte si de o sesiune de networking in cadrul careia poti dezvolta discutia despre proiectele tale cu oameni din domeniu, poti sa creezi relatii de business si parteneriate pe termen lung si poti schimba idei de folos pentru afacerea ta.

 

Vrei sa inveti cum sa-ti promovezi afacerea in mediul online?

Cu siguranta experienta si creativitatea Milenei Git te vor ajuta sa capeti o alta viziune, iar impreuna cu ceilalti speakeri aceasta te va ajuta sa inveti cum se manageriaza o afacere, cum se promoveaza si cum faci ca afacerea ta sa functioneze la cele mai inalte cote.

 

Despre Answear.ro

Answear.ro este unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion, un magazin online de haine si accesorii extrem de bine pozitionat pe piata din Romania. Iar tu vei avea oportunitatea sa afli tocmai din interior, de la managerul de marketing, care sunt strategiile care au adus afacerea la acest nivel.

Magazinul pe care Milena il gestioneaza in mediul online s-a lansat in noiembrie 2015, ca un magazin multibrand ce reuneste peste 300 de nume mari din industria fashion globala, oferind mii de produse de marca consumatorilor. La momentul actual, datorita strategiilor de crestere, magazinul livreaza in 5 tari.

Beneficiaza de experienta Milenei si a echipei sale si bucura-te de oportunitatea de a discuta cu ea fata in fata despre provocarile mediului online.

 

Inscrie-te acum la Conferinta Femei de Cariera din 23 mai 2019, desfasurata la Bucuresti! Gasesti biletele pe pagina evenimentului.

Click AICI pentru a intra pe pagina conferintei!

Parteneri conferinta

Sponsor principal: SEOmark.ro

Sponsori secundari: All to Know, Answear, Cupio

Parteneri media: Acasa.ro, Afaceri si Leadership Feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising, ProfitInfo, PRwave, Ziare.com.  

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram