Mici bucurii alimentare pentru toti copiii si batranii institutionalizati din Sectorul 4

22 februarie 2011

In luna februarie 2011 Asociatia Young Initiative (AYI) a primit o sponsorizare in natura in valoare de 3066 ron din partea SC Vel Pitar SRL ce a constat in produse alimentare (600 de cozonaci si 1200 de rulade). Distribuirea produselor s-a facut catre toate centrele de plasament pentru copii si batrani din Sectorul 4 in zilele de 2 si 21 februarie.

Actiunile au avut loc cu sprijinul logistic al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (BMB)– partener principal al AYI – care a asigurat depozitarea temporara a produselor si al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti (DGASPC 4), care s-a ocupat de transportul bunurilor catre beneficiari impreuna cu reprezentantii AYI.

Dorind sa le ofere mici bucurii persoanelor aflate in categorii defavorizate din punct de vedere social si in virtutea parteneriatului existent intre AYI si DGASPC 4, s-a luat decizia ca fiecare copil si batran aflat in subordinea acestei Directii sa primeasca cozonaci si rulade conform sponsorizarii. In total au fost 14 centre beneficiare, totalizand peste 700 de beneficiari. Intr-o perioada in care sponsorizarile pentru aceste persoane sunt relativ rare, bunurile primite au reprezentat o adevarata bucurie nesperata pentru beneficiari.

Asociatia Young Initiative doreste sa multumeasca Vel Pitar pentru sponsorizarea facuta si pentru responsabilitatea sociala de care da dovada, sperand in acelasi timp ca si colaborarile viitoare vor fi la fel de constructive pentru comunitate. De asemenea, AYI le multumeste celor care au sprijinit aceste actiuni, in special BMB si DGASPC 4.

Pozele de la cele doua evenimente se gasesc pe pagina de Facebook a AYI: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Young-Initiative/178291211433 .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram