Metode de a trezi pasiunea pentru citit

carti vechi ieftine

De ce sa iubesti cartile? Pentru ca … de ce sa nu o faci? Iubirea de carte este o pasiune. Multi oameni au pasiuni, unii mai aprinse, altii mai putin, dar important este sa fie mentinute la nivelul la sa aduca satisfactie si implinire. Incepand cu sfarsitul anilor 90, smartphone-urile si computerele erau mai putin frecvente, chiar inexistente. In timpul liber oamenii erau obisnuiti sa citeasca, insa in ultimii ani s-a inregistrat o scadere constanta a acestui obicei. Desi oamenii vad mereu cuvinte, le este mai dificil sa ia in mana o carte fizica si sa o citesaca, preferand alte activitati in favoarea lecturii. Pentru a revigora dragostea pentru carti si citit, este nevoie de putina determinare.

Este important ca lecturile sa fie alese cu atentie pentru a reinnoi interesul pentru citit. Recomandarea este sa debutul cu autori familiari si cu titluri deja detinute in biblioteca, eventual reluarea lecturilor care v-au facut placere candva. Cand simtiti confort in a citi, veti simti si bucurie, iar treptat veti dori sa experimentati si alte stiluri.

Iubitorii de carte sunt putini, dar nu sunt singuri. Cautati cateva persoane printre prieteni sau colegi, carora le place sa citeasca si intalniti-va special pentru a povesti pe baza lecturilor avute. Astfel de intalniri va motiveaza sa cititi, sa impartasiti si altora, sa pastrati o evidenta a lecturilor, sa incercati diferiti autori si titluri. E o provocare!

Un pas important pentru a face din citit o rutina, este acela de a avea o lista cu lecturi pe care sa o folositi drept inspiratie in gasirea urmatoarei carti. O lista individuala, una comuna, sau una descarcata de pe internet, va fi suficienta pentru a va tine ocupat pentru o perioada considerabila de timp.

Anticariatul PrintreCarti ofera 40% reducere la toate cartile!

Cartile pot fi scumpe, insa frecventarea unei biblioteci publice sau a unui anticariat, v-ar putea ajuta sa economisiti in acest sens. De asemenea, puteti urmari online ofertele anticariatului Printre Carti si sa comandati ceea ca va intereseaza atunci cand pretul este convenabil. Un loc in care puteti gasi carti vechi ieftine este Printre Carti, un anticariat online cu promotii saptamanale de nerefuzat. Important e sa treziti pasiunea pentru carti, variante de a intra in posesia lor gasiti cu ajutorul https://www.printrecarti.ro/!