Merita Citit si Smuff au ales castigatorul concursului

7 mai 2012
Autor:
dowmedia08

7 mai 2012 – Concursul organizat de Merita Citit si Smuff a luat sfarsit! Participantii au scris texte despre casa si gradina pe care le-au adaugat pe site-ul Merita Citit.

Premiul a constat intr-un bon valoric de 300 lei oferit de Smuff.ro, cu care castigatorul isi va alege ce ii place din magazinul de gadget-uri si gizmo-uri. Tuglea Radu, castigatorul, a concurat cu blogul covorul-meu.blogspot.com si a scris un text despre curatenia casei. Blogul are ca tema ,,bucuria de a trai intr-o casa curata, fara alergeni si sanatoasa”.

AnnaMaria Balogh, proprietarul si managerul magazinului online Smuff.ro, a reprezentat juriul si i-a acordat votul blogului reptilianul.blogspot.com, dar in lipsa comentariilor nu a avut un scor bun la concurs. Detalii in privinta rezultatelor concurentilor se gasesc aici: http://www.meritacitit.ro/regulament-concurs

MeritaCitit.ro si Smuff.ro le multumesc participantilor la concurs si il felicita pe castigator. Acesta isi poate alege produse precum: dop de gheata pentru vinuri, suporturi pentru oua moi, mousepad persian, taietor pentru tort Magisso etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram