fbpx

Merita Citit si Pensiunea Tohanita au lansat un concurs

Brasov, Zarnesti, 15 martie 2013 – Merita Citit a implinit trei ani de cand a fost lansat oficial. Cu aceasta ocazie, Merita Citit si Pensiunea Tohanita organizeaza un concurs. Premiile constau intr-un weekend la munte.

Mai multe detalii despre premii
Pensiunea Tohanita ofera trei vouchere in baza carora castigatorii obtin cazare de patru stele, timp de doua nopti, in regiunea Bran-Moeciu. Printre facilitatile pensiunii se numara: tv satelit, jocuri de masa, acces Wi-Fi, camere cu baie proprie, mic dejun inclus, loc de parcare, etc. Este la patru kilometri de castelul Bran.

Ce trebuie sa faca participantii pentru a castiga
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa scrie un text prin care isi exprime dorinta de a castiga unul din cele trei premii oferite de Pensiunea Tohanita si de a vizita regiunea Bran-Moeciu. URL-ul textului urmeaza sa il adauge in sectiunea Concurs de pe Merita Citit. Daca instaleaza pe site-uri propriu si una dintre variantele butonului de vot Merita, concurentii primesc un bonus de 10 puncte.

Cum se aleg castigatorii concursului
Castiga primii trei participanti care obtin mai multe voturi, comentarii si scriu un text de calitate, pe placul juriului. Punctajul se calculeaza in modul urmator: 40% decizia juriului, 30% numarul de comentarii primite pe site-ul Merita Citit, 30% numarul de voturi.

Cei care detin un site / blog sunt invitati sa participe la concurs pentru a castiga premiile oferite de Pensiunea Tohanita.