Merita Citit are noi categorii in care sa adaugi articolele

20 iulie 2011
Autor:
dowmedia08

Aproape toate categoriile principale precum ,,Tehnologie”, ,,Stil de viata” sau ,,Jocuri” au noi subcategorii. In urma studiului facut de echipa MeritaCitit.ro a reiesit ca membrii comunitatii de bookmark au nevoie de aceste noi categorii pentru a-si adauga articolele.

O alta noutate este prelungirea perioadei in care un membru ramane conectat cu contul sau pe MeritaCitit.ro pana la 12 ore, daca nu se deconecteaza intre timp. Cu alte cuvinte, chiar daca inchide fereastra cu site-ul MeritaCitit.ro din browser, dar gaseste un alt site cu articole care are butonul Merita Citit si vrea sa voteze continutul, o poate face fara a fi redirectionat catre comunitatea de bookmark. Conditia este sa se incadreze in cele 12 ore de la accesarea contului pe MeritaCitit.ro.

Adauga-ti articolele intr-una din noile categorii care ti se potrivesc si nu uita sa dai un vot blogurilor si stirilor care merita citite, acum mult mai usor, fara a trebui sa intri pe MeritaCitit.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram