Merita Citit a preluat un agregator de articole

14 mai 2012
Autor:
dowmedia08

MeritaCitit.ro a preluat un site din nisa lui, respectiv un agregator de articole, marindu-si baza de date si expunerea online.

MeritaCitit.ro si-a marit numarul de utilizatori, lucru avantajos pentru membrii sai. Odata adaugata o informatie pe Merita Citit, aceasta va fi citita, votata si/sau comentata de peste 6000 de utilizatori noi. Lista initiala de membri a agregatorului preluat a fost prelucrata si selectata cu atentie, stergandu-se conturile spammer-ilor. Conturile ramase au fost mutate in baza de date a comunitatii de bookmark MeritaCitit.ro, utilizatorii primind un e-mail de notificare, prin care sunt rugati sa isi schimbe noua parola creata automat de sistem (criptata, unica, pe care doar acestia o stiu). In cazul in care nu doresc sa faca parte din comunitatea Merita Citit isi pot sterge oricand contul.

MeritaCitit.ro ofera link do-follow catre site-urile inscrise si creeaza o pagina speciala fiecarui link nou adaugat, astfel incat oricine este interesat poate comenta si vota cu usurinta informatiile. MeritaCitit.ro are continut de calitate, adaugat si votat de membrii sai, structurat in functie de domeniu: tehnologie, afaceri, stiinte, jocuri, stil de viata, divertisment, sport.

De asemenea, s-a implementat in sistemul intern o aplicatie care permite preluarea imaginilor de pe site-urile sursa, daca membrul care adauga informatia doreste acest lucru, fapt care ajuta la o mai buna promovare a articolelor. In general, mai mult de jumatate dintre cititori se uita mai intai la poze si apoi citesc titlul. Asadar noua functie a site-ului va ajuta membrii sai sa-si promoveze mai usor articolele.

Intrati pe MeritaCitit.ro, testati noile functii ale site-ului si faceti cunostinta cu noii membri. Puteti trimite parerile voastre la [email protected] sau pe Facebook la http://www.facebook.com/reclama.online

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram