Mergeti in alt oras pentru o intalnire de afaceri?

Intalnirile de afaceri sunt diferite de orice alta intalnire, imaginea fiind foarte importanta, la fel si conduita. Cine vrea sa mearga la o intalnire de afaceri cu taxiul sau autobuzul? Cu siguranta veti dori sa va deplasati cu un autoturism mai mare, mai luxos si mai relaxant pana la aeroport si inapoi. Daca nu va puteti baza pe masina personala in astfel de momente puteti alege transferul Constanta Otopeni de la Global Auto Travel, cu una din masinile de lux din flota proprie in conditii de maxima siguranta.

Cine va preia de la aeroport? Aceasta intrebare sta pe buzele multor persoane care au nevoie de un mijloc de transport atunci cand avionul aterizeaza si vor sa mearga inspre casa. Majoritatea evita taxiurile din aeroport din cauza costurilor exorbitante si transportul in comun pentru ca este dificil de urmat traseul daca nu cunosti dumul. Pentru aceste situatii si nu numai, Global Auto Travel a creat transportul Constanta Otopeni cu microbuzul, care poate fi adaptat nevoilor clientilor si orarului de zbor, astfel incat veti ajunge la timp atat la aeroport cat si acasa, in conditii de siguranta si confort.

Va puteti baza pe transferul Constanta aeroport Otopeni in fiecare zi, microbuzul are curse regulate, iar pasagerii vor fi luati de acasa si transportati la aeroportul Otopeni si invers in timp util. Flota este formata atat din microbuze mici, pentru transportul in comun, cat si din masini de 5 locuri pentru transportul exclusivist.