Mentine contactul cu clientii folosind softul de gestiune

23 martie 2023
Autor:
Touch Media

Email marketing-ul va ajuta sa mentineti legatura stransa cu clientii, sa ii fidelizati, sa trimiteti oferte si pachete pentru vacanta, iar Multisoft va vine in ajutor cu un serviciu care sa va usureze munca si sa va aduca mai multe avantaje. Ce puteti face mai exact? Marketing bilateral eficient prin email! Turistii din hotelul dumneavoastra vin si pleaca, dar mai revin? Cum ii atrageti sa mai revina? In primul rand, trebuie sa va cunoasteti clientii. Catre ce segment de clienti va oferiti serviciile si cum sunt ei ca si consumatori, ce preferinte si ce asteptari au de la sederea in hotelul dumneavoastra. Un soft rezervari hotel sau pensiune, de la Multisoft va poate fi de ajutor in aceasta situatie.

Faceti clientii hotelului sa se simta speciali! Dupa ce cunoasteti toate detaliile rezervarii, dorintele fiecarui client, mentineti legatura si faceti-i sa se simta speciali prin diferite metode: anunturi, noutati, oferte personalizate, pachete, discounturi, felicitari cu ocazia zilei de nastere, poate un buchet de flori proaspete la sosire, sau poate un tichet cu un cod de reducere la anumite servicii din afara hotelului. Totul depinde de cat de mult doriti sa va implicati si cat de mult vreti ca si clientii sa fie multumiti.

Cum ajuta programul Solon H? Din acest soft puteti trimite mail de confirmare a rezervarii, pre-arrival mail, ca un reminder inainte de sosire, mail-uri cu oferte si promotii, mail cu facturi, mail cu mesaje de aniversare, cu oferte personalizate si vouchere.

Achizitionand Solon.H nu veti cumpara un simplu soft de gestionare hoteliera, ci un adevarat partener care va fi alaturi de dvs. oricand. Am pus toata dedicarea si priceperea noastra pentru a crea un instrument intuitiv si flexibil, avand ca punct de reper principal feedback-ul clientilor nostri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram