fbpx

Meniu nunta Bucuresti pentru invitati multumiti si o nunta de succes

comanzi un meniu nunta Bucuresti

Daca esti mireasa si visezi la cea mai buna nunta, atunci alege un meniu nunta Bucuresti. Practic, un loc de nunta selectat corespunzator joaca un rol important in succesul nuntii. Pentru reprezentantii restaurantului de nunta Jadore Ballroom  este important ca fiecare dintre invitatii sai sa fie multumiti, asa ca ofera o gama variata de preparate care vor fi apreciate atat de vegetarieni, cat si de iubitorii de carne. Managerii restaurantului au creat trei meniuri la preturi diferite, pentru ca fiecare pereche de miri sa aleaga un meniu nunta Bucuresti in functie de bugetul lor.

Ce este inclus in pregatirea meniului de nunta?

O nunta este o petrecere distractiva si placuta, in care fiecare oaspete se poate relaxa, bea un pahar de sampanie in cinstea mirilor si se poate bucura de meniuri  delicioase. Pentru a mentine o astfel de atmosfera pana la finalul evenimentului, bucatarii compun cu atentie meniul de nunta, tinand cont de preferintele mirilor. La compilarea meniului, se iau in considerare numarul de invitati si se face un calcul individual pentru fiecare. Vei fi ajutat sa alegi un meniu individual si sa inlocuiesti anumite preparate cu un fel de mancare preferat. Totusi bucatarii experimentati si profesionisti de la restaurantul de nunta Jadore Ballroom stiu ce feluri de mancare se potrivesc cel mai bine la o nunta si stiu exact cand sa scoata preparatele pentru ca acestea sa ramana mereu proaspete. Se ia in calcul bugetul si ti se ofera maximul pentru aceasta suma.

Cand comanzi un meniu nunta Bucuresti, nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca oaspetii nu vor avea suficienta mancare sau va ramane mancare in plus, care va trebui aruncata. Bucatarii si managerii restaurantului de nunta Jadore Ballroom te vor ajuta la calcularea cantitatii de mancare, astfel incat fiecare oaspete sa fie satul si multumit.

Pasiunea pentru prepararea meniurilor

Principalul lucru la un bucatar, este pasiunea pentru prepararea mancarurilor. Si aici, seful bucatar nu are egal. Este zelos in privinta detaliilor, iar nuantele sunt importante. Prin urmare, in bucataria Jadore Ballroom totul se face manual: de la maioneza si sosuri pana la rosii uscate la soare si carne de porc fiarta. O cofetarie cu ciclu complet, pregateste deserturi si produse de patiserie de orice complexitate: paine, prajituri de nunta, eclere. Datorita bucatarului sef experimentat, bucataria restaurantului de nunta Jadore Ballroom a devenit o legenda in randul cuplurilor din Bucuresti. Secretul este simplu: calitatea produselor si prezentarea echilibrata. De asemenea, bucatarii au capacitatea de a asculta. Bucatarii sunt intotdeauna foarte atenti la dorintele clientilor si de aceea au fost create trei meniuri principale cu preparate diferite si la preturi diferite. Prin urmare, un meniu nunta Bucuresti este alcatuit ca o compozitie luxoasa in care fiecare oaspete isi va gasi gustul preferat.