fbpx

Memogink remediul natural pentru stimularea memoriei

Insa, daca incepi sa uiti chiar si cele mai simple lucruri, care te impiedica sa-ti desfasori activitatile obisnuite, atunci inseamna ca memoria iti joaca intr-adevar feste si n-ar strica sa iei in calcul beneficiile Ginkgo Bilobei, componenta de baza a suplimentului alimentar natural Memogink, de la Ropharma.
Produsele cu continut de Ginkgo Biloba nu numai ca stimuleaza memoria, dar cresc si viteza de reactie si ofera claritate mentala.
Memogink – Din atentie pentru memoria ta
Cu un complex de peste 40 de ingrediente naturale active in compozitia sa, cele mai importante fiind antioxidantii (flavonoide si terpenoide) Memogink imbunatateste semnificativ memoria si totodata intareste sistemul imunitar. Beneficiile acestui supliment se datoreaza extractului de ginko biloba, planta medicinala ale carei proprietati pentru stimularea memoriei sunt intens recunoscute: combate radicalii liberi, compusi daunatori organismului, reduce lipsa de energie si oboseala mintala, creste eficienta metabolismului.

Deoarece deficitul de oxigen in creier declanseaza cele mai multe pierderi de memorie, Memogink mentine constant cantitatea de oxigen care trebuie sa ajunga la creier pentru a asigura conexiunile dintre celulele nervoase si totodata buna functionare a acestora.
De asemenea, Memogink imbunatateste circulatia sanguina prin dilatarea vaselor de sange si prin reducerea “lipirii” trombocitelor, neutralizeaza lipsa de vigilenta, amelioreaza simptomele care apar odata cu inaintarea in varsta si totodata inactiveaza radicalii liberi care favorizeaza dereglarile circulatiei periferice. Pret: 20 Lei.

Cui si cand este recomandat Memogink?
Indiferent de varsta, daca sunteti supusi unui efort intelectual intens, urmeaza sa sustineti examene sau sa asimilati o cantitate mai mare de informatii intr-un timp limitat, ori pur si simplu doriti sa preveniti starile de oboseala acuta si problemele de concentrare, Memogink va poate imbunatati simtitor starea generala. Acest supliment alimentar natural contine 80 mg de Ginko Biloba si poate fi administrat cate 1 capsula de 2 sau 3 ori/zi.