MEGICA Taramul Ingerilor | Mehadica Caras-Severin

19 noiembrie 2020
Autor:
iMarketer Agency SRL

MEGICA -un colt de rai, taramul ingerilor.

Mehadica este o localitate depresionara in Banatul de munte, judetul Caras-Severin.

Denumita de  localnicii Megica, este un loc retras, putem spune chiar ca este putin ascuns printre munti, la poalele Semenicului, un loc ce pastreaza autenticitatea oamenilor si frumusetea virgina a naturii.

In acest loc totul este natural, atât oamenii, cât si privelistea sau aerul pe care il simti mai curat inca de când pui piciorul pe meleagurile de vis, Megica -Land of Angels.

Un alt lucru demn de mentionat este ca in comuna Mehadica rata infractionalitatii este 0, un loc unde oamenii sunt pasnici, primitori si nu exista conflicte.

Te vei simti tot timpul in siguranta aici, localnicii sunt oameni solidari care iti vorbesc de fiecare data cu drag despre locurile acestea, doar timp sa ai pentru a asculta toate povestirile lor.

In comuna Mehadica vei observa cum traditionalul se imbina cu modernul prin faptul ca unele locuinte si-au pastrat aspectul rustic, insa au adus modernizari pe interior pentru ca orice oaspete sa se bucure de o vacanta bine meritata la standarde corespunzatoare in ceea ce priveste confortul si utilizarile moderne.

Daca esti in cautarea unui loc linistit, in care sa te poti relaxa cu adevarat, dar iti doresti de asemenea sa experimentezi traditiile trecute ale satului rural, atunci Megica este destinatia ta ideala.

Daca vii in Megica, vii pentru atmosfera relaxanta, oamenii primitori si fumusetea nealternata a imprejurimilor.

Daca esti pregatit pentru trasee montane, poti de asemenea, sa descoperi „la pas” frumusetea locurilor si sa te bucuri de beneficiile faptului ca te afli intr-o zona montana.

Dar stai fara grija, daca nu esti un impatimit al mersului pe jos pe distante mari, aici se organizeaza si trasee offroad pentru a descoperii  zonele mai greu accesibile si pentru a te bucura de tot ce are Banatul de munte de oferit.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram