MediHelp International lansează Planul Light de acoperire pentru cancer

21 noiembrie 2019
Autor:
NOMADE Communication

MediHelp Internațional, cel mai mare furnizor de asigurări de sănătate din Europa Centrală și de Est, lansează Planul Light pentru acoperire în cazul diagnosticării cu cancer. Acest plan este dezvoltat pentru a oferi pacienților acces la cei mai buni medici oncologi la nivel național și internațional, dar și pentru a acoperi costurile medicale ale tratamentului pentru cancer, indiferent de natura sa.

Beneficiarul unui Plan Light de acoperire pentru cancer are certitudinea prioritizării nevoilor sale. Astfel, din momentul în care a fost diagnosticat, pacientul este repartizat clinicii și medicilor oncologi specialiști, pentru a beneficia de tratament în cel mai scurt timp, limitând timpul de așteptare. Asiguratul primește, de asemenea, asistență specializată și toate informațiile de care are nevoie pentru a înțelege toate implicațiile afecțiunii medicale cu care se confruntă și cursul tratamentului pe care îl va urma. În acest fel, pacientul va avea certitudinea că toți pașii pe care îi va urma vor fi cei potriviți și va înțelege cum va combate boala, simțindu-se în siguranță și în control.

Numărul pacienților diagnosticați cu cancer crește de la an la an, România având statisticile cele mai puțin favorabile din cadrul Uniunii Europene în ceea ce privește numărul deceselor. Suntem conștienți de faptul că această boală este a doua cauză de deces la nivel global și, de aceea, prin lansarea Planului Light, ne dorim să oferim tot sprijinul de care oamenii au nevoie în acest moment dificil din viața lor, spune Elena Ciobanu, Director Operațional al MediHelp Internațional.

Acoperirea oferită de către Planul Light include și accesul la Second Opinion, oferit printr-o platformă creată special pentru pacienții care au fost diagnosticați cu cancer și care își doresc o a doua opinie medicală din partea altor medici oncologi. Accesarea serviciului este inclusă în Planul Light și nu presupune costuri suplimentare. Acest beneficiu este oferit cu ajutorul celor mai buni medici specialiști din domeniul oncologiei din Europa și are în vedere respectarea intereselor pacientului și garantarea dreptului la servicii medicale de calitate.

Impactul pe care un astfel de diagnostic îl are asupra persoanei care îl primește poate fi uriaș, de aceea, încercăm să oferim servicii cât mai cuprinzătoare, prin intermediul cărora pacienții să își maximizeze șansele de a depăși cu bine aceste momente dificile. Prin lansarea Planului Light pentru cancer, MediHelp Internațional vrea să aducă la îndemâna tuturor persoanelor accesul la cele mai noi tratamente și, astfel, să dezvolte un nou mecanism de luptă împotriva cancerului, adaugă Elena Ciobanu, Director Operațional al MediHelp Internațional.

O persoană interesată de accesarea unui Plan Light are la dispoziție trei opțiuni care garantează tratamentul adecvat la cel mai bun furnizor de servicii medicale. În funcție de pachetul de beneficii ales, pacientul are certitudinea acoperirii cheltuielilor pentru servicii medicale cu valori cuprinse între 30.000 de euro și 150.000 de euro, servicii oferite în țara de rezidență sau în străinătate.

Planul Light a fost construit pe baza celor mai importante nevoi pe care un pacient le are pentru diagnosticarea și tratarea cancerului, cuprinzând, printre multe ale beneficii, acoperirea costurilor pentru investigații de laborator, chirurgie oncologică, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie sau ecografie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram