Medierea principalul sprijin in fata incorectitudinilor furnizorilor la o noua intalnire Dacic Cool

10 octombrie 2013

Indiferent ca vorbim de o persoana sau de o firma, zilnic ne gasim in situatia de a suporta incorectitudinile unui furnizor de servicii, fie ca vorbim de apa, gaze sau lumina, fie ca vorbim despre servicii cosmetice sau turistice sau despre bunuri cumparate dintr-un magazin online sau chiar de la magazinul din coltul strazii. Si, de prea multe ori, nu reusim sa ne facem dreptate. Nici atunci cand am fost pacaliti la bani, nici atunci cand am primit produse sau servicii de proasta calitate si nici atunci cand am fost grav incurcati prin nerespectarea termenelor. Despre modul in care medierea va poate ajuta in aceste situatii veti afla mai multe la urmatoarea intalnire organizata de revista online Dacic Cool, care va avea loc in 16 octombrie, la ora 17.00, la Urbanesc (Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, Sector 2, Bucuresti). La intalnirea, sprijinita de Consiliul de Mediere, vor participa doua mediatoare cu experienta - doamna Nicoleta Pirvan si doamna Emilia Oprea - care vor raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.
Neregulile pe care le sesizam aproape zilnic in relatia cu furnizorii nostri sunt nenumarate. Una dintre acestea o reprezinta, de exemplu, si situatia vanzarii polenului si laptisorului de matca in forma lor pura si cruda (acestea fiind produse care trebuie pastrate la congelator, respectiv frigider) in magazine care nu detin un frigider si un congelator, aceste produse fiind pastrate pe raft, la temperatura normala. Dupa cateva zile, aceste produse incep sa-si piarda proprietatile benefice pentru care le cumparam, astfel incat dam banii degeaba. Noi ramanem cu banii dati, iar asupra produselor incepe sa planeze suspiciunea ca nu ar fi eficiente. Totul din cauza unor comercianti care nu respecta niste reguli elementare.
Intalnim, de asemenea, si cazuri de produse contrafacute sau alterate, astfel ca, de multe ori, ne este afectata si sanatatea. Si, din pacate, de prea putine ori e cineva care sa ne sara in ajutor. Si - cum nu avem timp de pierdut - lasam lucrurile asa cum sunt. Este insa incorect, si fata de noi, si fata de societate, pentru ca, astfel, aceste fenomene prolifereaza. Iata insa ca avem, totusi, la indemana un mijloc simplu, eficient si deloc costisitor de a indrepta lucrurile. Este vorba despre ajutorul pe care ni-l pot da mediatorii.
Institutia medierii poate interveni in cazul oricarui litigiu, inclusiv in aceste situatii de abuzuri si de actiuni incorecte ale furnizorilor, indiferent ca ele afecteaza drepturile si interesele unei persoane sau ale unei firme. Despre modul in care puteti beneficia de sprijinul unui mediator, despre modul in care decurge rezolvarea unui asemenea caz cu sprijinul unui mediator veti afla in detaliu de la doamnele Nicoleta Pirvan si Emilia Oprea, in 16 octombrie, de la ora 17.00, la intalnirea Dacic Cool de la Urbanesc. Este util sa fiti informati, astfel incat atunci cand dumneavoastra sau un apropiat de-al dumneavoastra se va gasi din nou intr-o astfel de situatie sa stiti exact cum puteti actiona simplu si eficient.
Sunteti asteptati, asadar, in 16 octombrie, de la ora 17.00, la Urbanesc! Si… Fiti Cool, Dacic Cool! Luati atitudine si, atunci cand sunteti nemultumiti de serviciile furnizorilor, nu va ganditi ca singura rezolvare a unui diferend este deschiderea unui proces! La intalnirea Dacic Cool puteti afla tot ceea ce este necesar pentru a putea beneficia de sprijinul acestei atat de importante institutii pe care o reprezinta medierea, chiar daca ea inca nu este cunoscuta suficient in Romania.
In plus, veti avea si posibilitatea sa va bucurati de un ceai si de o mica gustare oferite de Urbanesc, dar si de o degustare de polen si laptisor de matca in forma lor pura si cruda, pastrate corect, cu respectarea tuturor regulilor, fara ca gustul lor natural sa fi fost alterat de conditiile incorecte de pastrare. Sunt nenumarate tipuri de polen, in functie de florile din care harnicele albine au strans acest adevarat elixir. De exemplu, brandul romanesc Apiland are in portofoliu, pe langa polenul poliflor, si polen monoflor de trandafir salbatic, salcie, paducel, mar, prun, iarba neagra, castan dulce si mur, fiecare cu alte efecte benefice pentru sanatatea noastra. Dincolo de nenumarate afectiuni specifice, in cazul carora aceste produse pot face adevarate minuni, aceste produse apicole sunt menite sa ne intareasca sistemul imunitar, astfel incat acum, la inceputul sezonului de raceli si gripe, sprijinul lor este de neprecupetit. Totul este insa sa stim ce sa alegem si sa pretindem furnizorilor nostri respectarea conditiilor optime in cazul fiecarui produs.

Va rugam sa va inscrieti si sa confirmati participarea la [email protected] sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99, de luni pana vineri, orele 10.00-18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram