Ce vor femeile sa auda la prima intalnire?

26 octombrie 2019
Autor:
Login Promotion

Femei singure din Bucuresti, site de cuplari iti dezvaluie in acest articol ce vor femeile sa auda de la cel cu care se intalnesc pentru prima data. 

Succesul la prima intalnire tine in primul rand de calitatea conversatiei. Este important ce vorbesti, cum te misti si ce faci. Limbajul corpului este important, iar chimia fizica are o mare valoare. Cu toate acestea, nici unul din aceste lucruri nu mai conteaza daca o sa fii stresat sau plictisitor. Nu ai nvoie de cele mai bune glume si de cele mai bune arme de flirt - dar pentru o intalnire de succes trebuie sa fii un bun ascultator si dispus sa lasi sa se lege ceva intre voi.

Citeste mai departe pentru a afla ce ce trebuie sa spui la prima intalnire ca sa-ti asiguri si o a doua intalnire.

1. Nu-ti fa probleme, voi fi acolo

Daca ea suna si iti spune ca intarzie putin, fii intelegator. Nu o face sa se simta mai stresata decat probabil ese deja. Cu siguranta nu vrei sa ajunga stresata la intalnire. Ajunge tarziu probabil pentru ca a avut o dupa amiaza dificila sau pentru ca a incercat sa arate bine pentru tine. Asigura-te ca ii raspunzi politicos si spune-i ca o vei astepta. Cand in sfarsit ajunge, nu mentiona nimic despre intarzierea ei. In schimb treci la fraza numarul 2.

2. Wow... arati minunat!

Acesta este un indiciu de surpriza care functioneaza la prima intalnire. Imediat ce o saluti spune-i acest lucru, pentru ca suna sincer si total neplanificat. Ea se va transforma imediat dintr-un car de nervi pentru ca a intarziat intr-o raza de soare, increzatare.

3. Ce vrei sa bei? Au niste cocktailuri grozave aici

Ofera-te sa platesti tu consumatia si propune-i ceva interesant din meniu, chiar daca sunt mai scumpe. Daca este vorba de prima intalnire cel mai probabil te-ai gandit la acest lucru dinainte.

Cocktailurile sunt bauturile perfecte pentru flirt.

4. Trebuie sa-ti marturisesc - am avut ceva emotii pentru aceasta seara

Aceasta marturisire functioneaza incredibil mai ales atunci cand ajungi intr-un moment de sinceritate. Daca chiar esti putin emotionat sau stresat va fi ciudat sa observati amandoi acest lucru. Daca insa tu alegi sa-i dezvalui acest lucru, sa ti-l asumi lucrurile se vor desfasura mult mai placut intre voi. Plus ca vei parea foarte seducator. In primul rand ii aratati in acest mod ca vrei sa o impresionezi - ceea ce o va flata peste masura. Mai mult, orice femeie se gandeste ce se afla in mintea unui barbat - ce gandeste si ce simte. Deci ajut-o sa inteleaga acest lucru si te vei apropia mai mult de ea. Femeile sunt in general intelepte si cunosc valoarea onestitatii emotionale.

5. Ai o voce foarte frumoasa. Te-as asculta toata noaptea

Poate parea destul de lingusitor dar Femei singure din Bucuresti confirma acest lucru: este un compliment extrem de eficient. Femeile adora sa auda complimente care nu se limiteaza doar la felul in care arata, iar acesta este un exemplu foarte bun. De asemenea este ca o invitatie pentru ca ea sa vorbeasca mai mult, ceea ce o va incanta peste masura. Iar tu poti afla astfel mai multe lucruri despre ea si te poti bucura de prezenta ei.

6. Cand face glume, razi si tu chiar daca nu ti se par cele mai amuzante

Barbatii spun adesea ca femeile nu sunt amuzante, dar daca vei rade si tu la glumele pe care le face o vei determina sa devina mai deschisa si sa discutati mai mult. In plus, nu subestima niciodata puterea unui simt comun al umorului.

7. Ahhh...ce-mi place melodia asta

Raspunde pozitiv gusturilor ei si ea se va simti flatata si entuziasta. cael mai rau lucru pe care poti sa-l faci este sa razi de gusturile ei - de filmele care ii plac, de hainele pe care le poarta sau de muzica ce o face sa vibreze. Daca faci acest lucru nu va mai dori sa se afle in preajma ta. Bineinteles ca nu trebuie sa te prefaci ca ii impartasesti gusturile, dar poti sa-i spui de exemplu "eu prefer..." In niciun caz nu folosi "O, Doamne... cum poate sa-ti placa asa ceva??"

Daca vrei sa experimentezi si tu senzatia unei prime intalniri concretizate in urma unor conversatii pe Femei singure din Bucuresti intra pe site-ul de matrimoniale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram