Mathilde Colectia Toamna – Iarna 2013

12 octombrie 2012

Noua Colectie Mathilde Toamna – Iarna 2013 urmeaza linia definitorie a brandului combinand elemente stilistice originale in texturi si palete cromatice specifice acestui sezon.

Cele peste cincizeci de piese vestimentare din noua Colectie, printre care se regasesc rochii, cardigane, pelerine, jachete, pardesie, pantaloni, bluze si accesorii, contureaza personalitatea si naturaletea feminina, combinand trecutul, prezentul si viitorul cu o incredere instinctiva.

Noua colectie Mathilde Toamna – Iarna 2013 este disponibila in magazinele si la distribuitorii Mathilde din tara, si partial on-line pe site-ul www.mathilde.ro .
Lista completa a locatiilor Mathilde din tara poate fi accesata pe adresa: http://www.mathilde.ro/imbracaminte-femei/Locatii-Mathilde/

Mathilde – stilul tau natural….

Despre Mathilde
Mathilde este un brand de succes in vestimentatia feminina. Colectiile cu personalizari unicat sau in serie mica se disting prin originalitate si brand awareness.

Fondata in anul 2004, Mathilde estimeaza vanzari de peste 700.000 de Euro la nivelul anului 2012, raportat la un numar mediu de 50 de angajati, prin reteaua de magazine proprii si distribuitori la nivel national.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram