fbpx

Materiale promotionale pentru companii

Fie ca pregatesti o campanie de promovare, fie ca vrei sa rasplatesti fidelitatea clientilor tai, oferindu-le produse personalizate cu logo-ul companiei tale, vei avea un real succes. La Greenfish realizam grafica si printul exact cum iti doresti, venim si cu sugestii daca este cazul si iti garantam cea mai buna calitate, atat a materialelor, cat si a produselor finite, nu ies la spalat, nu se curata in timp, nu se deterioreaza de la soare. Daca ai nevoie de o consultanta in alegerea produselor personalizate pentru compania ta, ne poti scrie pe toate canalele disponibile, email, telefon, social media si noi te contactam in maxim 30 de minute.

Vrei ca numele firmei tale sa fie vizibil? Te-ai gandit sa alegi panourile publicitare sau reclamele la radio/televiziune, dar costul este destul de mare? Un pret accesibil este reprezentat de tricourile personalizate de la Greenfish, dar si de produse precum sepci, cani, brelocuri si multe altele, care iti ofera posibilitatea sa fi vizibil, prin oameni, iar astfel imaginea firmei tale va fi din ce in ce mai cunoscuta. Oferindu-le angajatilor tricouri cu logo-ul firmei se vor bucura si vor fi mai motivati, mai mandri si mai responsabili. Daca vrei sa vezi ce fel de produse realizam, cum le realizam si care este costul acestora, poti accesa site-ul nostru www.greenfish.ro si vei vedea produsele pe care noi le-am creat pentru clientii nostri.

Calitatea produselor la Greenfish este unul dintre atuuri, dar si livrarea promta si realizarea produselor exact asa cum isi doreste clientul. Lucram cu foarte mare seriozitate fiecare produs in parte si ne bucuram impreuna de rezultatul final. Cream grafica, imprimam, coloram, ambalam tricourile impreuna si trimitem in aceeasi zi, sau maxim a doua zi catre voi, comanda finala.