Masini in rate lejere? Alege-le pe cele aduse din strainatate si vei avea parte de nenumarate avantaje

Vestea buna pentru toti iubitorii de masini este aceea ca vor putea sa le achizitioneze chiar si pe cele second hand, apeland la programe de tip leasing sau credit auto, asa ca iata noi oportunitati pentru tine. Daca faci parte din categoria celor care urmaresc oportunitati de achizitie a unui autoturism second hand, trebuie sa stii ca acesta poate face parte, prin credit auto, din categoria „masini in rate”  avand foarte multe avantaje.

Nu esti singurul care a evitat sa achizitioneze o masina noua, abia lansata, pentru ca stim cu totii cat de repede valoarea acesteia va scadea. Astfel, te poti orienta spre cele aduse din Germania sau alte tari cu o calitate inalta a drumurilor, masini care nu vor suferi o uzura tehnica, precum cele circulate pe teritoriul Romaniei.

Mediul si locul de unde vei achizitiona masina insa, este o decizie cruciala, pentru ca va face o diferenta considerabila in experienta de cumparare. Ulterior, dupa ce ai platit suma de achitat, diferenta se va vedea prin modul in care va functiona masina, de aceea e bine sa te asiguri ca nu vei avea nicio surpriza ulterior. Afla ce masini in rate vei putea accesa prin creditul auto!

Masini in rate: sub 150.000 de km si cu o vechime mai mica de 5 ani

Avantajele de a alege o masina rulata in strainatate sunt multiple, in comparatie cu masinile second hand care au circulat de la achizitie numai pe teritoriul Romaniei. Datorita diferentelor sesizabile, tot mai multi romani aleg o masina second hand adusa din tari precum Germania. Exista showroom-uri specializate in vanzarea de masini la mana a doua aduse din Germania aproape noi, dar la un pret mult mai accesibil. Asta inseamna ca din categoria de masini in rate fac parte acele autoturisme care nu au depasit 150.000 km si care au o vechime mai mica de 5 ani. Dotarile functionale moderne, precum si calitatile tehnice avansate vor avea un cuvant hotarator de spus in performanta unei astfel de masini.

Cum beneficiezi de credit auto pentru masini in rate?

Cum poti achizitiona masini in rate, chiar si atunci cand acestea sunt second hand? Prin intermediul creditului auto oferit persoanelor fizice. Cu alte cuvinte, prin intermediul multiplelor pachete de finantare disponibile. Showroom-urile moderne care comercializeaza masini second hand faciliteaza contactul cu astfel de finantatori, asigurandu-se de conditii accesibile si avantaje superioare oferite cumparatorilor.

Ce beneficii vei putea avea pentru masini in rate:

  • rate fixe pentru toata perioada contractului;

  • avans scazut;

  • creditare in lei;

  • credit acordat indiferent de cuantumul veniturilor;

  • analiza rapida a dosarului de finantare;

  • conditii accesibile pentru aprobare.

Afla de unde poti achizitiona masini in rate avantajoase

Poti sa cumperi masini in rate in conditii extrem de avantajoase de la Autogeist.ro, parcul auto care ofera o gama variata de autoturisme second hand nu mai vechi de 5 ani si care nu depasesc nici 150.000 de km. Autogeist.ro te asteapta, in plus, cu un pachet avantajos de servicii, de la garantia service in primele 12 luni de la achizitie, pana la serviciul de buy-back garantat, si se asigura ca vei avea parte de un test drive complet si gratuit. Magazinul online pe care il pune la dispozite aici cumparatorilor ofera informatii reale si verificate despre fiecare tip de autoturism din oferta lor, asa ca nu se afla decat la distanta de un click.

Bucura-te de rate avantajoase si de calatorii minunate!