Masini de inchiriat Otopeni: conditii si rezervare

inchirieri masini Bucuresti

Inainte de a inchiria o masina direct de la aeroportul Otopeni, clientii trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. In primul rand, sa aiba un permis de conducere valabil si sa isi doreasca sa conduca o masina in conditii legale pe soselele din tara. Serviciile rent a car Bucuresti sunt disponibile si in cadrul aeroportului Otopeni, astfel clientii nu vor mai fi nevoiti sa ia taxiul sau un alt mijloc de transport pana la destinatie si nu vor mai depinde de programul altora atunci cand vor sa plece undeva.

Masinile de inchiriat din cadrul serviciilor rent a car Otopeni sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret in cadrul companiei https://imarentals.ro/.

Care sunt conditiile inchirierii unei masini si cum se poate face o rezervare in acest sens | imarentals.ro

rent a car Bucuresti

Inchirierea unei masini se poate face cu doar cateva click-uri sau un apel telefonic. Este nevoie de cateva minute pentru a rezerva si a confirma inchirierea unui autoturism. Acesta va fi adus direct la aeroport cu masina mult dorita. Masinile disponibile in flota auto Imarentals sunt prezentate pe site-ul companiei, de la masini mici, medii, mari, de familie, de oras, premium, SUV, microbuze, pana la masini automate.

Tarifele prezentate pe site includ un numar nelimitat de kilometri, precum si alte conditii si avantaje precum asigurarea RCA, Casco, taxa de drum platite, dar si livrarea gratuita la aeroport intre orele 6 si 22 in fiecare zi si spalarea masinii. Pretul nu include alte comisioane si taxe ascunse. In plus, clientul nu va plati niciun avans. Rezervarea se face online, iar plata pentru perioada de inchiriere si garantia se platesc la momentul livrarii acesteia. Clientii trebuie sa tina cont de faptul ca, o perioada de inchiriere mai mare inseamna un pret de inchiriere mai mic pe zi.

Alte conditii ce implica inchirierea masinii sunt: schimbarea masinii in mod gratuit, tarifele transparente, asistenta rutiera non stop precum si livrarea si returnarea gratuita a masinii oriunde in Bucuresti. Cele mai avantajoase preturi si cele mai bune servicii de rent a car aeroport Otopeni pot fi obtinute in conditii de rezervare cu o minima implicare din partea clientului.