fbpx

Masina nu mai porneste? AloTractari este solutia perfecta!

Tractari auto sector 1

AloTractari este una dintre companiile tinere de pe piata care a reusit sa se impuna intr-un timp foarte scurt si sa ofere unele dintre cele mai profesionale servicii. De la asistenta rutiera si pana la service auto sau rent a car, toate acestea sunt disponibile clientilor la preturi fara egal. Interventiile rapide sunt efectuate cu maxim de profesionalism si seriozitate de catre un personal calificat.

Potrivit https://alotractari.ro/ tarifele sunt minime indiferent de zona ceea ce reprezinta un mare avantaj. Sunt acoperite cu precadere sectoarele Bucurestiului, dar si orase precum Timisoara, Brasov sau Constanta. Preturile variaza in functie de greutatea autovehiculului la care se adauga si taxa de 1.5 lei/km in cazul tractarilor in afara capitalei.

Exista chiar si un tabel orientativ pe site care prezinta tarifele practicate pentru tractari masini Bucuresti. Cei care decid sa isi faca o programare cu minim 3 zile inainte, au parte de o reducere de 10% din costul total, pretul final fiind unul cat se poate de corect.

Tractari auto la orice ora din zi sau din noapte!

La orice ora din zi sau din noapte o autospeciala este pregatita sa intervina in mai putin de 30 de minute. Echipa este formata din oameni competenti care au cunostiinte in domeniu si care pot sa ofere cele mai competente sfaturi. Mai mult decat atat, constatarea este gratuita, mecaniciii oferind sfaturi utile si pertinente.

In cazul in care defectiunile nu pot remediate pe loc, masina urmeaza sa fie tractata pana la un service partener. Daca soferul este nevoit sa stea cateva zile fara masina, acesta poate sa apeleze fara probleme la serviciul de inchirieri auto de unde isi va alege un autoturism in functie de preferintele sale.

Pentru orice informatii despre tractari auto, clientii pot accesa linkul sau pot apela numarul de telefon pentru a primi mai multe detalii de la operatori. Programul este non stop asa ca se pot efectua telefoane in orice moment in functie de necesitatile soferilor. Indiferent de zona de interventie, exista in apropiere o autospeciala care poate interveni in cel mai scurt timp si poate oferi soferilor asistenta in cazul producerii unor defectiuni tehnice.