Masina de spalat rufe UltraCare Eco de la Electrolux eficienta energetica maxima si ingrijire exceptionala pentru tesaturile delicate

13 noiembrie 2014

Cu o experienta de aproape 100 de ani in dezvoltarea electrocasnicelor destinate spalatoriilor din Europa, Electrolux lanseaza UltraCare Eco, cea mai eficienta masina de spalat rufe din punct de vedere energetic din portofoliul sau.

Masinile traditionale de spalat rufe amesteca in tambur apa si detergentul in faza initiala a procesului de curatare. Acest lucru necesita timp pentru a dizolva complet detergentul pana la nivelul optim pentru spalare, mai ales daca dizolvarea are loc in tambur impreuna cu hainele. Masina de spalat rufe Electrolux UltraCare Eco foloseste Sistemul UltraMix pentru a dizolva detergentul in apa, inainte ca acesta sa ajunga in tambur. Pentru a maximiza efectul, jeturile de apa DirectSpray asigura o distribuire continua a apei in centrul tamburului, asa incat fiecare incarcatura sa fie spalata delicat, uniform si rapid. Astfel se asigura o curatare perfecta si un consum minim de energie, detergent si apa, precum si eliminarea riscului ca tesaturile sa fie expuse petelor de detergent.

Rezultate optime de curatare chiar si la 30 de grade

Senzorul OptiSense reduce riscul supra-spalarii, deoarece hainele sunt cantarite pentru a se determina cata apa au absorbit. Astfel consumul de apa si de energie este redus. In acelasi timp, se asigura o spalare optima intr-un timp mai scurt, procesul fiind mai delicat, ceea ce ofera hainelor un aspect ingrijit pentru mai mult timp.

„Cercetarile* Electrolux au aratat ca 76% dintre cumparatorii europeni analizeaza consumul de energie in momentul in care cumpara electrocasnice”, declara Jenny Hedberg, Electrolux Product Marketing Manager Laundry. Electrolux UltraCare Eco asigura obtinerea unor rezultate optime** chiar si la temperaturi de 30°, fara a prelungi durata procesului de spalare. Astfel, curatarea se realizeaza cu cea mai mare eficienta, permitand, de asemenea, pastrarea aspectului hainelor”.

Ingrijire dovedita pentru tesaturi delicate din matase sau lana

Tamburul SoftDrum are o capacitate mare (de pana la 9 kg) si permite hainelor o miscare libera pentru o mai mare eficienta a spalarii. In acelasi timp, procesul de spalare este unul delicat, Electrolux UltraCare Eco fiind printre putinele masini de spalat certificate Woolmark*** Green. Acest certificat, oferit de compania Woolmark, recunoaste la nivel international capacitatea unei masini de a spala in conditii de siguranta maxima articolele de lana pentru curatarea carora se recomanda doar spalarea manuala.

„Ingrijirea si spalarea la masina a articolelor de lana a fost o dintotdeauna o preocupare majora a oamenilor” declara Cathryn Leen din cadrul companiei Woolmark. „Cu ajutorul masinilor de spalat Electrolux, ce detin o certificare Woolmark Apparel Care Green, acum este posibila spalarea in deplina siguranta a acestor articole, beneficiind in acelasi timp de un consum redus de energie”.

Tamburul SoftDrum perforat are suprafata non-abraziva pentru a evita uzura inutila. Numeroasele sale perforatii asigura o spalare mai eficienta si mai delicata a lanii si a matasii decat spalarea manuala.

Garantie de 10 ani pentru motor si necesitate redusa de calcare a hainelor

Functiile suplimentare ale UltraCare Eco au fost dezvoltate pentru tehnici profesionale si adaptate uzului casnic. Aburul este o metoda de incredere folosita pentru a reimprospata hainele si a elimina cutele acestora si este o caracteristica standard a modelelor UltraCare Eco, reducandu-se astfel nevoia de a duce hainele la curatatorii profesionale si de a le calca. Mai mult decat atat, garantia de 10 ani a motorului este datorata tehnologiei Inverter fara perii, care reduce vibratiile si uzura.

Caracteristicile UltraCare Eco:

• Sistem UltraMix, sistem de curatare cu abur Steam System si tambur SoftDrum.
• Functii precum TimeManager®, Auto Off
• Senzor Opti-sense
• Clasa Energetica A+++ - 50%, care asigura un consum de energie redus cu 50%, comparativ cu modelele asemanatoare
• Incarcare frontala
• Rezultate exceptionale indiferent de detergentul folosit (inclusiv tipuri pre-mixate de detergenti)
• Certificare Woolmark Green – curatarea sigura a hainelor de lana care necesita doar spalare manuala
• Cea mai eficienta masina de spalat rufe de 9 kg de la Electrolux
• Tehnologie EcoInverter – chiar mai eficienta decat tehnologia traditionala Inverter, UltraCare Eco fiind mai silentioasa, mai rezistenta si dotata cu un motor si mai eficient din punct de vedere energetic

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram