fbpx

Masajul terapeutic, liantul pentru sanatate

masaj terapeutic

Masajul terapeutic urmareste obtinerea unui beneficiu terapeutic. In timp ce masajul terapeutic este adesea relaxant, scopul final al sesiunii sau seria de sesiuni nu este relaxarea.

Obiectivele terapeutice pot varia considerabil intre terapeuti de masaj si clienti. In unele cazuri, masajul terapeutic este recomandat de un specialist in domeniul sanatatii si poate fi efectuat ca parte a unui plan de tratament mai amplu. De exemplu, cineva care participa la fizioterapie pentru o leziune ar putea avea masaj terapeutic regulat pentru a slabi muschii, pentru a imbunatati tonusul muscular si a spori flexibilitatea. De asemenea, masajul terapeutic poate fi utilizat pentru a suplimenta ingrijirea ranilor, pentru ingrijirea cancerului si pentru o varietate de alte tratamente.

Oamenii pot folosi masajul terapeutic ca tratament independent. Unii oameni, cum ar fi sportivii, muncitorii sau chiar muncitorii care lucreaza in birouri, primesc masaj terapeutic regulat pentru a se mentine in stare fizica buna.

Oamenii de toate varstele pot beneficia de masaj terapeutic atunci cand este efectuat de un terapeut de masaj de reparatii competent si deplin calificat. Masajul este, de asemenea, potrivit pentru persoanele cu dizabilitati, se asteapta la mame si la persoanele care se afla in tratament pentru afectiuni medicale, desi ar putea fi necesare precautii speciale pentru a proteja sanatatea clientului.

Tehnicile de masaj terapeutice de baza sunt derivate dintr-o varietate de stiluri de masaj. Terapistul tau de masaj iti va adapta tehnicile de masaj in functie de nevoile tale. Daca nu sunteti sigur daca masajul este sau nu potrivit pentru dvs., va rugam sa ne sunati la PhysioWorks pentru sfaturi personalizate.

Cum va poate ajuta un masaj terapeutic?

Masajul terapeutic este o combinatie de Masaj de Relaxare si Masaj de Remediere, pentru a nu va relaxa intregul corp, dar, in acelasi timp, lucrati prin unele dintre problemele legate de muschi sau “pete stramte” pe care le puteti intalni.

Terapia prin masaj poate imbunatati, de asemenea, circulatia dvs., ceea ce imbunatateste eliberarea de oxigen si nutrienti in celulele musculare si ajuta la eliminarea deseurilor sau reducerea umflaturilor.

Centru de masaj terapeutic din Bucuresti

Masajul terapeutic este recomandat sa fie realizat doar in centre specializate, precum cele in care se practica servicii de kinetoterapie sau fizioterapie, deoarece exista o interdependenta stransa intre toate acestea.

Exista numeroase centre de recuperare medicala, precum acest centru de masaj terapeutic din Bucuresti, Kineto-Land, al carui personal este compus doar de specialisti in recuperare medicala, care impreuna cu aparatura de ultima generatie, ajuta pacientii in rezolvarea problemelor rapid si fara dureri.