Masajul erotic – o metoda “altfel” de a scapa de stres

masajclub.ro

Este binecunoscut faptul ca masajul reprezinta o modalitate optima de a scapa de tensiuni, de a obtine rasfat, relaxare si o stare de confort psihic deosebit. In momentul in care acestui tip de terapie i se adauga insa si un element senzual, beneficiile sunt cu atat mai mult amplificate.

Reprezentantii unui salon masaj erotic din Bucuresti – Artemis Masaj – mentioneaza pe scurt cateva dintre avantajele pe care le poate aduce o sesiune de masaj erotic:

  • Intensifica raspunsul corpului la stimuli si trezeste pur si simplu simturile;
  • Imbina placerea si relaxarea pentru o experienta de neuitat;
  • Utilizeaza tehnici care amplifica fiecare senzatie;
  • Stimuleaza circulatia sanguina in intreg corpul;
  • Creeaza o conexiune speciala, senzuala, intre beneficiar si persoana care ofera masajul;
  • Poate sa imbunatateasca viata amoroasa de cuplu;
  • Ajuta la indeplinirea unor fantezii ascunse, etc.

Un prim beneficiu ce nu poate fi ignorat este ca masajul erotic ofera primitorului relaxare, detensionare si placere atat la nivel fizic, cat si psihic. Per total se obtine o stare de bine generala si o energizare aparte, iar aceste lucruri pot sa tina chiar si cateva zile.

Tine la distanta stresul. Cu acest factor atat de nociv pentru sanatatea noastra ne confruntam din pacate zi de zi. Agitatia cotidiana, continua alergare si task-urile care par ca nu se mai termina niciodata pun o deosebita presiune asupra psihicului, ceea ce se rasfrange inevitabil si asupra fizicului. Prin masaj erotic astfel de neajunsuri sunt insa tinute la distanta.

Cei care aleg sa treaca pragul salonului de masaj erotic Artemis din Bucuresti sunt intampinati de un ambient intim, placut, care invita parca la relaxare si placere. Starea de disconfort psihic, cauzata de stres, incepe imediat sa fie demontata. Odata intrat in camera special amenajata, beneficiarul este rasfatat de muzica ambientala ce se aude in surdina, de arome afrodisiace si de tehnicile de masaj stapanite de maseuzele cu trupuri de zeita care reusesc sa duca la rang de arta acest tip de masaj.

Un alt tip de probleme despre care cu greu pot sa vorbeasca unii se refera la diferite disfunctii, precum cele erectile, care pot scadea stima de sine si in egala masura afecteaza viata de cuplu. O sesiune de masaj erotic poate sa tina la distanta si asemenea probleme, stimuland libidoul si ajutandu-l pe beneficiar sa exploreze o noua latura a relaxarii si placerii.

La toate acestea se mai adauga inca un beneficiu: de a avea parte de un astfel de rasfat chiar alaturi de partenera. In cadrul salonului de masaj erotic Artemis le sunt puse la dispozitie celor care vor sa experimenteze noi senzatii serviciile de masaj erotic pentru cupluri.

Te relaxezi pe deplin, uiti de grijile zilnice si de stres, iti indeplinesti fantezii, imbunatatesti relatia de cuplu, ba chiar afli noi metode prin care mai poti “condimenta” lucrurile putin. Avand in vedere toate cele mentionate, ramane la latitudinea fiecaruia daca o astfel de experienta merita incercata macar o data. Cei interesati pot sa afle mai multe despre masaj erotic accesand site-ul masajclub.ro.