fbpx

Masajul erotic are beneficii reale?

masajul erotic

Se spune de ani incoace ca masajul erotic este maniera complexa, moderna si eficienta de a avea parte atat de relaxare, cat si de un joc al placerii si seductiei. Se sustine ca acesta are multiple avantaje, resimtite ulterior si chiar si dupa incheierea sesiunii in sine. Poate fi adevarat?

Pentru a intelege pe deplin acest concept, trebuie sa ne intoarcem in trecut, atunci cand a si aparut pe piata acest tip de masaj. Se intampla in anii ce revolutionau segmentele de activitate, cand lumea gusta putin cate putin din ce inseamna modernul. Asadar, in anii 2000 incepeau sa apara si saloane de acest gen.

In principiu, masajele oferite erau mai mult un moment de admiratie fata de o frumoasa maseuza. Se introducea masajul topless sau nud, cu masaje simpliste insa care odata asociate cu nuditatea erau de mare efect. In timp insa, pentru a mentine un interes activ al publicului, unele saloane au ajuns sa ofere tipuri de masaje dintre cele mai complexe.

Masajul erotic in context modern

Dupa ce s-a depasit o prima etapa ca reactii, masajul erotic a inceput sa devina un serviciu tot mai complex. Daca ne raportam spre exemplu la masajclub.ro descoperim ca se tine cont cu strictete de modul in care arata maseuzele, ca acestea trebuie sa demonstreze ca sunt un etalon al frumusetii.

Ochii vad, inima cere, insa si trupul asteapta dezmierdat. Asadar, fetele sunt bine instruite si capabile sa ofere masaje dintre cele complexe si unice. Asta pentru ca masajul erotic este o combinatie de tehnici, de la cel clasic la influente diverse, tinand cont desigur si de elementul principal – ingredientul erotic.

Si pentru ca tabloul sa fie complet, ca aceasta experienta sa se defineasca a fi una totalmente cu placere, se tine seama de confidentialitate maxima si de alte detalii ce ar putea imbunatati sedinta de masaj: deplasarea maseuzelor la un hotel, servicii cu 2 sau cu 3 maseuze, etc.

Cat despre beneficii, acestea se subinteleg. Pentru ca din momentul in care publicul masculin a descoperit acest tip de relaxare, a continuat sa fie fidel unei astfel de alegeri. Asta a dus implicit la dezvoltarea segmentului de servicii privind arta masajului erotic. A fost o experienta cu dublu sens, cu beneficii de ambele parti.

Concret, oricine se simte bine dupa o sesiune de masaj. Muschii sunt detensionati, pielea mai catifelata datorita miscarilor vibrante ce fac ca un ulei sau o crema anume sa patrunda in piele. In plus, prin stimului erotic, se simte o eliberare de stres si de stari negative. Pana la urma stim cu totii ce beneficii si ce implinire poate aduce viata intima.

Studii nu s-au facut pe aceasta nisa. Insa printr-o corelatie simpla cu ce implica, adica masajul la baza, rasfatul erotic de asemenea, deducem ca nu are cum sa nu fie o experienta menita sa ofere o stare de bine. Povestea poate fi chiar mai complexa de atat, avand in vedere si factorul psihologic –un barbat se poate simti mai plin de sine, cu mai multa incredere cand in mod repetat ia contact cu lumea masajului erotic. Nu este un lucru cert, insa merita de incercat, nu-i asa?