Masaj terapeutic sau masaj reflexogen?

masaj terapeutic

Masaj terapeutic sau masaj reflexogen – introducere

O alegere dificila intre o sedinta de masaj terapeutic si una de masaj reflexogen. De ce spunem ca este o alegere dificila? Pentru ca ambele tipuri de masaj, masaj terapeutic sau masaj reflexogen, ofera beneficii extraordinare corpului.

Sedintele de masaj au devenit in ultimii ani mai mult decat momente de rasfat. Clientele saloanelor de cosmetica si infrumusetare solicita servicii de masaj terapeutic sau masaj reflexogen.

In toamna aceasta salonul de infrumusetare Illieen’s a extins gama de servicii cu pachete de masaj terapeutic si masaj reflexogen.

Sedintele pentru aceste tipuri de masaj se pot cumpara individual sau la pachet. Este indicat sa facem cel putin o sedinta de masaj pe saptamana, daca dorim sa vedem rezultate rapide.

Masaj terapeutic si masaj reflexogen – beneficii si precautii

Aceste tipuri de masaj prezinta numeroase beneficii. O sedinta de masaj reflexogen ajuta la combaterea problemelor de sanatate prin masarea anumitor terminatii nervoase sau puncte de pe corp.

Fiecare organ al corpului nostru are anumite terminatii nervoase pe suprafata corpului. Un expert in masaj reflexogen stie cum sa maseze aceste zone pentru a elibera pacientul de durere.

masaj terapeutic

Sedintele de masaj terapeutic sunt recunoscute pentru imbunatatirea circulatiei, stimularea limfei, relaxarea muschilor si reducerea durerilor sau crampelor.

Clientele care aleg masaj terapeutic sau masaj reflexogen sunt passionate de un corp sanatos si echilibrat.

Prin sedintele de masaj un expert ne poate ajuta sa indepartam durerea, oboseala si sa ne refacem tonusul.

Despre Illieen’s – salon de infrumusetare

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporaledin Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare.

Pe langa clasicele servicii de cosmetica, Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale.

Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai.

 

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro