Martisor cu suflet si zambet de copil actiune desfasurata in spitalele bucurestene de CliniClowns Romania si Fundatia UTI

2 martie 2011

“Imaginatia copiilor este debordanta, chiar si intr-un salon de spital. Este minunat sa vezi cum micutii pacienti fauresc din nimicuri – margelute, hartie colorata, paiete si nasturei adevarate bijuterii, pline de incarcatura emotionala pentru mamicile lor” a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager al Fundatiei CliniClowns Romania.

Workshop-urile dedicate zilei de 1 Martie vor continua pana pe data de 8 Martie 2011 si in celelalte spitale in care activeaza clovnii CliniClowns Romania: Grigore Alexandrescu, Marie Curie (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC), Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” si Spitalul Clinic de Copii din Brasov.

“Ne bucuram ca, prin colaborarea cu Fundatia CliniClowns, putem sa aducem bucurie si zambete copiilor spitalizati si familiilor lor. Traditia Martisorului este un prilej deosebit de a petrece timp impreuna cu ei, de a dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, de a-i ajuta sa uite pentru un timp de boala” a declarat dna. Lucia Urdareanu in calitate de Vicepresedinte al Fundatiei UTI.

Despre CliniClowns Romania
CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambetul pe chipuri si pentru a imbunatati starea psihica a micilor pacienti. Pe langa sesiunile saptamanale, CliniClowns Romania dezvolta si actiuni tematice, cum ar fi Serbarea Bradului - de Craciun organizata in 2010, Workshop “Martisor cu suflet si zambet de copil”, Workshop “Incondeierea Oualelor” organizat cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, etc.

Incepand cu luna februarie Fundatia CliniClowns a inceput Campania 2%. Astfel, toate fondurile obtinute din redirectionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat in anul 2010 vor ajuta la extinderea si sustinerea activitatii in cele mai mari orase ale tarii. Anul acesta, cu ajutorul sponsorului oficial, Eureko, CliniClowns Romania va ajunge si in spitalele din Timisoara.

Despre Fundatia UTI
Grupul de firme UTI a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase actiuni de responsabilitate sociala si de ajutorare a persoanelor aflate in impas, de la suport material si in obiecte pentru copii din mediul rural, la donare de materiale de constructii si bani pentru sinistratii inundatiilor. Fundatia UTI s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de cei care au nevoie de ajutor, de a ne implica in cat mai multe proiecte culturale, sociale, educative, de a sprijini oamenii care formează familia UTI.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram