Martie este luna femeii de senzatie la Sun Plaza Shopping Center

In luna martie, centrul comercial Sun Plaza sarbatoreste femeia in toate valentele sale cu patru seminarii captivante, sesiuni de make-up si hair style, cadouri si multe alte surprize. In fiecare sambata, incepand cu 8 martie 2014, Ziua Femeii, doamnele si domnisoarele au parte de intalniri cu specialisti din domenii de interes pentru femeia moderna precum moda, relatia de cuplu, parenting si design interior. Participarea la seminarii este gratuita, iar inscrierile se fac prin aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center.
Luna femeii de senzatie ia start pe 8 martie 2014, de la ora 14:45, cu Seminarul de moda si stilism personal sustinut de Ovidiu Buta si Ana Morodan, doua figuri emblematice din peisajul consultantei de moda romanesti. Acestia vor prezenta tendințele pentru primavara-vara 2014 și vor dezvalui cele mai bune trucuri pentru o garderoba de succes. Iar cum primavara e anotimpul ideal pentru o schimbare de look, sesiuni gratuite de make-up si hair-style oferite de profesionisti vor completa evenimentul.
Pe 15 martie 2014, incepand cu ora 16:45, Radu Nicolae Cocea, psihoterapeut si practician ESPERE®* va sustine Seminarul de comunicare in cuplu: Cum sa comunici eficient in cuplu, in care va dezvalui conditiile necesare unei relatii de cuplu armonioase si cum sa comunici eficient cu partenerul de viata pentru a avea relația mult visata. Odata cu inscrierea la seminar, participantele vor putea adresa psihologului o intrebare din domeniul relatiilor de cuplu si comunicarii, urmand sa primeasca raspunsul in cadrul seminarului.
A treia sambata este dedicata Seminarului de parenting: Educatie fara pedepse si fara recompense, cu Anca Iordache, primul trainer acreditat pentru Romania ca Aware Parenting Instructor. Pe 22 martie 2014, de la 10:45, participantii vor afla din ce cauze manifesta copiii comportamente provocatoare, cele 4 tipuri de abordare a disciplinei si de ce pedepsele si recompensele sunt ineficiente. Workshopul se adreseaza parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 8 ani, dar si bunicilor, bonelor si tuturor persoanelor care se ocupa de ingrijirea copiilor de aceste varste.
In ultima sambata a lunii, pe 29 martie 2014, de la 16:45, Adela Parvu, jurnalist home&garden va sustine Seminarul de design interior: Cum sa-ti amenajezi casa cu bun gust si buget mic. In cadrul acestuia, participantele vor invata cum sa identifice stilul de amenajare care li se potriveste si cum isi pot transforma locuinta intr-una cu adevarat fabuloasa fara a cheltui o avere. Totodata, isi vor putea folosi creativitatea intr-un mod constructiv si relaxant, gasind noi utilizari obiectelor pe care le au deja in casa.
La Sun Plaza, sarbatorim luna femeii asa cum se cuvine!

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de SIMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta.

*Metoda ESPERE® este un demers psiho-pedagogic de educatie in ceea ce priveste relatiile interumane.
ESPERE = Energie Specifica Pentru o Ecologie Relationala Esentiala.