fbpx

Marketing Global prin B2B Media Web

,,Exista o diversitate de companii din Romania care au potential de extindere insa nu il utilizeaza la maxim afirma dl Calin Pintea, directorul general B2B Media Web Romania. Renuntarea la barierele geografice si adoptarea unei viziuni globale ale unui business sunt doar cateva din ingredientele unei cresteri puternice pe timp indelungat” completeaza dl Pintea.

Agentia de development si marketing B2B Media Web vine in intampinarea clientilor sai cu una din cele mai creative solutii de promovare externa – B2B Marketing Global Solution. Principiul care sta la baza acestui tip de serviciu de marketing este Dream BIG! Go GLOBAL! Solutia creativa se adreseaza companiilor romanesti care si-au propus o extindere pe plan mondial.

,,Crearea unui brand local reprezinta o prima etapa a unui proces complex de afirmare internationala. Spre exemplu, branduri autohtone precum STICLA TURDA si FARMEC au parcurs impreuna cu echipa noastra de marketing etape importante in procesul de extindere online la nivel international – Asia (shop online SticlaTurda ) si America de Nord (Farmec – shop online ,,gerovanna”)” declara Monica Gavrila, specialist marketing B2BMediaWeb.