Mapei Romania premiaza 3 studenti din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti

12 iunie 2017

Mapei Romania, parte a grupului Mapei care detine 73 fabrici in 33 tari din intreaga lume, a lansat in perioada 4 mai – 2 iunie 2017 o provocare menita sa incurajeze si sa stimuleze talentul tinerilor artisti. Studentilor participanti la concurs li s-a cerut sa realizeze cate un tablou mozaic de dimensiunea 100cm x 70cm folosind adezivii si chiturile colorate Mapei pentru placari ceramice si din piatra naturala.
Tinerii participanti au beneficiat de atenta indrumare a profesorului coordonator Lisandru Neamtu pe toata perioada de desfasurare a concursului si, de asemenea, au primit toate materialele necesare pentru a-si definitiva operele de arta din partea organizatorului, Mapei Romania.
Cu ocazia etapei de jurizare a avut loc si un scurt vernisaj in cadrul sectiei de Arta Murala, astfel ca, toate lucrarile realizate de concurenti au fost studiate atent atat de catre comisia de evaluare, cat si de catre ceilalti participanti la eveniment.
”Ne face o deosebita placere sa sustinem tinerii talentati si sa le oferim cat mai multe oportunitati favorabile pentru a-si dezvolta abilitatile creative. Jurizarea nu a fost usoara, fiecare lucrare este unica si tocmai din acest motiv le vom pastra pentru a le putea promova si expune in locatiile noastre din tara. Vom continua sa oferim materiale de cea mai buna calitate pentru a demonstra ca talentul, alaturi de produsele potrivite, se poate transforma in arta.” (Florin Ciobanu, directorul general Mapei Romania)
”Ne bucura astfel de evenimente si deschiderea organizatorilor spre a sustine astfel de concursuri. Tinerii se simt incurajati, se simt admirati si sunt motivati astfel sa se implice mai mult, inca de la inceput de drum, in activitatea artistica. Arta presupune mai mult decat talent. Arta presupune munca, devotament si, nu in ultimul rand materiale de calitate. Cu ocazia acestui concurs am dovedit impreuna ca le avem pe toate.” (Lisandru Neamtu, profesor coordonator Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti)
Cei 3 studenti castigatori, alaturi de toti participantii de altfel, au primit din partea organizatorilor diplome de participare precum si asigurarea ca lucrarile lor vor fi promovate in continuare de catre Mapei Romania in materialele de prezentare ale produselor pentru placari ceramice. Astfel, tinerii se pot bucura de promovarea gratuita a primelor lucrari din portofoliile lor, dar şi de increderea insuflata de aprecierea primita.
MAPEI este unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de adezivi si produse chimice pentru constructii, cu peste 25.000 de tone de produse livrate zilnic. Infiintat in 1937 in Milano-Italia, grupul cuprinde astazi 73 de fabrici in 33 tari din intreaga lume si 8.500 de angajati. Compania inregistreaza o cifra de afaceri de 2.5 mld. Euro si investeste anual 5% din venituri in cele 19 Centre de Cercetare-Dezvoltare, in care lucreaza 900 specialisti. Bazele filialei romanesti au fost puse in 2006 prin infiintarea MAPEI Romania, ca parte din strategia de internationalizare a grupului. Portofoliul MAPEI Romania cuprinde peste 300 produse, iar la nivel de business inregistreaza o cifra de afaceri de peste 11 milioane Euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram