fbpx

Mancare gatita de la ChefsEvolution

comanda mancare

Hai să recunoaștem, tuturor ne place să fim bucătarii noștri personali. Și cel puțin o dată ne-am prefăcut că suntem un concurent la emisiuni precum Chefi la cuțite, în timp ce prăjeam cartofi. Da sigur, este o plăcere unică să facem mancare gatita singuri.  Dar oare ar trebui să facem asta tot timpul? Răspunsul este nu.

De ce să comanzi mancare gatita de la un restaurant în loc să îl faci tu singur?

Chiar dacă la început pare costisitor să comanzi mâncare, este un mod excelent de a ne bucura de mesele noastre. Poate că nu pare, dar faptele vorbesc de la sine

Tocmai de aceea, am decis să facem o listă cu 4 beneficii ale comandării mâncării.

  1. O să ai parte de o masă mai gustoasă dacă comanzi online

De sigur, poate ți-a plăcut puiul cu escalopul de ciuperci pe care l-ai făcut data trecută uitându-te pe Youtube. Dar să fim serioși, nu o să reușești să îl faci niciodată cum îl fac bucatarii noștri profesioniști. Poți chiar să cumperi exact aceleași ingrediente, expertiza este ceva care necesită foarte multă cunoștință și practică.

Noi, aici la Chefs Evolution avem o echipă formată din profesioniști pasionați de bucătărie. Bucătarii noștri livrează o adevărată experiență culinară autentică în fiecare comandă. Noi nu creăm doar mâncare gustoasă, noi creăm gusturile care aduc oamenii împreună!

Ți-e foame? Alege servicii de livrare mancare la ușa ta!

  1. Poți comanda mai multe feluri de mâncare simultan

Într-adevăr, poți și să gătești tu mai multe feluri de mâncare acasă. Însă cu toți știm că mâncarea gătită necesită mult timp. Și nu doar timp, necesită și o anumită experiență. Nu poți obține gusturi autentice din rețetele de pe Youtube.

De exemplu, să spunem că vrei o cină cu tematică orientală. Poate faci o petrecere cu tematică orientală sau pur și simplu îți e poftă pe gusturile din orient. Ți-ar lua foarte mult timp și te-ar costa mult mai mult să le pregătești tu acasă.

Tocmai de aceea, ai putea apela la noi să te ajutăm! Avem pe site o categorie numită ”Oriental-Halal”, unde poți găsi tot felul de bucate din bucătăria orientală. Vrei salată Tabbouleh? Falafel? Makluba? Comandă acuma și ai livrare gratuită dacă te afli în zona de livrare Chefs Evolution. Și comanda atinge minimum 99 lei pentru București sau 149 Ilfov.

Nu ai timp să gătești? Alege livrare mâncare gătită București!

  1. Economisești foarte mult timp

Oricine a gătit cel puțin o dată ceva, știe că mâncarea gătită necesită mult timp. Hai să luăm ca exemplu ciorba. Mai întâi, trebuie să mergi la cumpărături. Ceea ce necesită ieșitul din casă, statul la coadă căutarea unei parcări în cazul în care mergi cu mașina.

Toate astea îți iau cel puțin o oră, depinde de distanța până la magazin.  După care trebuie să tai carnea, să o pui la fiert. Între timp poți să cureți și să tai legumele.  Depinde și ce ciorbă faci, poate prima dată trebuie să prăjești carnea sau trebuie să o dregi cu smântână.

Și după ce faci toate astea și îți petreci câteva ore în bucătărie, te alegi cu o ciorbă. Dacă vrei felul doi sau poate și desert, poți să stai aproape toată ziua în bucătărie. Nu mai bine optezi pentru livrare mâncare la domiciliu?

Comanda mancare gatita la restaurant și ai parte de mai mult timp petrecut cu cei dragi!

  1. În sfârșit ai timp de tine

După cum spuneam, comandând mâncare gătită, economisești timp. Cu toții știm că viața de adult are mult mai puține ore într-o zi. Ne trezim, poate mănânci ceva pe grabă și mergi la servici. După opt ore de muncă și încă jumătate de oră sau o oră pe drum către casă, suntem extenuați.

Apoi vin treburile prin casă, cumpărături, spălatul rufelor, curățenie etc. Așa arată o zi, te uiți la ceas și vezi că e ora 19:00. Când mai apuci tu să gătești? Mai bine comandă de la un restaurant care oferă livrare mâncare la domiciliu. Ca  să ai timp și de tine!

Așa poți comanda mâncarea înainte să ajungi acasă și ajungeți în același timp. După ce iei cina, poți să te bucuri de seara ta liberă. Însfârșit ai timp să te uiți la un film, să plimbi câinele sau să ieși în oraș.

Comandă de la Chefs Evolution să ai mai mult timp pentru tine!