Mancam sau doar gustam? Mai bine savuram

23 mai 2017

Cel mai important truc este sa nimeresti gusturile tuturor. Unii prefera carnea mai grasa, altii prefera varianta light, unii mai bine facuta, altii adora un gratar abia perpelit. Totusi, nimeni nu refuza un gratar cu un gust bogat, bine patruns de aromele delicioase ale Vegeta Grill condimente pentru carne la gratar. Asta pentru ca Vegeta Grill uneste gustul mirodeniilor faimoase, precum oregano, cardamon, patrunjel si foi de dafin, cu savoarea legumelor deshidratate. Toate patrund perfect carnea îmbratisata de flacarile gratarului si-i dezlantuie aromele ascunse.
Pentru delicioasa reteta mixt grill propusa de Chef Liviu Balint ai nevoie de: coaste barbeque, ceafa de porc, piept de pui, cabanos si cotlet de porc. Cantitatile le vei alege în functie de numarul de invitati pe care vrei sa-i uimesti cu talentul tau gastronomic. Presari Vegeta Grill peste (viitoarele) fripturi si lasi bunatatile sa fie patrunse în tihna, aproximativ 30 minute. Numai bine, ai timp sa schimbi o vorba cu musafirii sau sa verifici daca jarul este generos. Odata trecute cele 30 minute de împrietenire dintre condimentele Vegeta Grill si carnea îmbietoare, totul va merge ca uns. Singura ta grija va fi sa te asiguri ca toata lumea mai primeste cel putin înca o portie. Cererile nu vor înceta sa apara, te asigura Chef Liviu Balint. Cand îmbini maiestuos atat de multe condimente atent selectionate, gustul carnii este evidentiat si nimeni nu va rezista tentatiei prea mult, nici macar cei aflati la dieta.
Asa ca, pregateste-te cum se cuvine pentru o vara plina de savoare si o vesnica atmosfera de...sarbatoare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram