fbpx

Managementul Capitalului Uman de la Epicor castiga teren in toata lumea

Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru organizatiile din domeniile productie, distributie, retail si servicii, a anuntat recent ca a inregistrat o reactie impresionanta de crestere a cererii clientilor pentru solutie sa premiata Managementul Capitalului Uman (HCM). Epicor HCM, un sistem informational de resurse umane complet (HRIS), creaza noi oportunitati de piata pentru Epicor, pe masura ce tot mai multe companii din toata lumea, din industrii diferite si de diferite marimi, implementeaza peste tot software-uri de Resurse Umane, pentru a le ajuta sa-si gestioneze mai bine forta de munca.
„Este entuziasmant sa vezi nivelul ridicat de interes si puternicul impuls pe care Epicor HCM il genereaza deja la nivel international”, a spus Malcolm Fox, director de marketing de produs al Epicor. „Capacitatea de a oferi un software puternic de management al resurselor umane a permis Epicor sa se extinda pe noi piete globale si extinde in continuare pozitia Epicor ca furnizor important de solutii software de enterprise business end-to-end.”

Sprijinirea globala a afacerilor in toate tier-urile
Producatorii, distribuitorii, institutiile financiare, firmele de servicii si comerciantii cu amanuntul din intreaga lume isi dau seama de beneficiile HCM ca instrument-cheie pentru a gasi si a-si pastra angajati. Aceasta solutie ofera vizibilitate asupra fortei de munca aflata in crestere la nivel mondial si satisface cerintele legale de raportare privind angajatii si forta de munca, ducand, in cele din urma, la cresterea productivitatii . Disponibil atat ca parte integranta a solutiei Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) sau a solutiilor Epicor Retail, precum si ca o solutie, end-to-end independenta, Epicor ofera cea mai buna solutie HCM intreprinderilor din orice categorie – de la intreprinderi mici la mari companii multinationale, avand de la 100, la peste 100.000 de angajati.
Infiintata in 1982, Finlays Kenya este o plantatie de mari dimensiuni care cultiva si proceseaza o gama larga de flori si legume pentru export. De la infiintarea sa cu peste 25 de ani in urma, Finlays Kenya si-a extins in mod constant activitatea sa din Kenya si a lansat afaceri in Marea Britanie, pentru a-si comercializa produsele. Pentru a sprijini planurile sale de expansiune actuale si viitoare, Finlays Kenya avea nevoie de o solutie software enterprise complet integrata cu un sistem HR (de resurse umane). Puternica viziune de companie si de produs a Epicor a fost motivul principal pentru care Finlays Kenya a ales solutia ERP de generatie urmatoare de la Epicor si Epicor HCM pentru a gestiona toate nevoile de software ale business-ului sau.
„Epicor HCM a jucat un rol crucial in decizia noastra de a selecta Epicor ca furnizorul nostru de ERP”, a spus Sean Pelling, director financiar al Finlays Kenya. “Odata cu extinderea Finlays Kenya si cu nevoia de consolidare generala a tuturor diferitelor unitati ale noastre de afaceri, aveam nevoie de o solutie de management de afacere end-to-end, de la ERP la HR, care sa poata raspunde tuturor cerintelor noastre. Am selectat Epicor pentru costul sau total de proprietate mai redus, amortizarea rapida a investitiei, prezenta locala si angajamentul fata de regiunea Africii de Est, precum si pentru abilitatea de a satisface cerintele specifice de business ale companiei noastre.”
Logistics Management Institute (LMI), infiintat in 1961, este o organizatie non-profit care aduce expertiza de management din sectorul privat pentru a rezolva problemele si a imbunatati managementul in cadrul Departamentului Apararii al SUA si a multor agentii civile ale guvernului federal. Avand sediul central in McLean, Virginia, LMI are aproape 1.000 de angajati in numeroase locatii din SUA, Hawaii, si Germania. Cu o forta de munca dispersata, LMI a constientizat o mai mare nevoie de a-si consolida informatiile despre angajati, pentru o mai buna gestionare a talentului, abilitatii si competentelor existente in echipa sa de experti. LMI a cautat o solutie integrata cu un sistem unic de inregistrare a resurselor umane, care sa poata interfata cu sistemul lor de contabilitate si financiar actual, si care sa se adapteze caracterului unic al proceselor lor de afaceri. LMI a ales Epicor HCM pentru a satsiface gama larga de capabilitati solicitate de LMI.
„Epicor HCM este cea mai potrivita solutie pentru nevoile noastre de afaceri”, a declarat Marie Schram, director de resurse umane al LMI. “Solutia noastra de resurse umane va fi sistemul principal de inregistrare a informatiilor despre angajati, iar functionalitatea Epicor HCM ruleaza toata gama a ceea ce avem noi nevoie pentru a duce compania noastra la nivelul urmator al tehnologiei de resurse umane. Nu numai ca Epicor HCM va fi factorul cheie pentru un nivel mai ridicat de precizie si eficienta dar, de asemenea, va oferi managerilor acces direct la informatii despre angajati, ceea ce ii va ajuta sa ia decizii mai bune si sa ia masuri mai rapid. In fine, Epicor HCM va sprijini mentinerea alinierii tuturor angajatilor la initiativele strategice ale companiei.”
Pintre alti clienti care au ales recent Epicor HCM, se afla : Alliance College-Ready Public Schools, For Eyes Optical, L.E.K. Consulting, Monotype Imaging, Predictive Biosciences, si RK Mechanical.
Functionalitate HCM completa
Epicor HCM ofera companiilor capacitatile HR de care au nevoie pentru a crea procese eficiente de management al resurselor umane, care adauga o valoare semnificativa intreagii companii – nu doar departamentului de HR. Epicor HCM automatizeaza procesele de HR, permitand companiilor sa urmareasca, sa gestioneze si sa analizeze toate datele legate de angajat, de la aplicatii pentru job, pana la pensionare. Dispunand atat de o functionalitate esentiala de HR (resurse umane), salarizare, recrutare, raportare si analiza, managementul talentului, cat si de acces direct si capabilitati puternice la nivel mondial, Epicor HCM permite companiilor sa construiasca si sa mentina o organizatie de inalta performanta.
Epicor HCM continua sa primeasca recunoasterea pe care o merita. Revista HRO Astazi a acordat Epicor HCM premiul 2011 Tektonic Award for Best HRMS, iar solutia Epicor HCM a fost desemnata ca finalista pentru cea de-a 26-a editie anuala a Premiilor CODiE in categoria software pentru afaceri pentru Cea Mai Buna Solutie de Management al Capitalului Human. Pentru a afla mai multe despre Epicor HCM va rugam sa vizitati http://www.epicor.com/Products/Pages/Epicor-HCM.aspx

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation (recent fuzionata cu Activant Solutions Inc.) este un lider global, furnizor de solutii software de business pentru industriile producatoare, distributie, retail si servicii. Cu aproape 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii si a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 33.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), pentru punctele de vanzare (POS – point of sale), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) si managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta si sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, expertiza in industrie si pasiunea pentru excelenta, Epicor isi inspira clientii sa isi cladeasca un avantaj competitiv de durata. Epicor ofera un Punct Unic de contabilizare, dorit de catre afecerile locale, regionale si globale. Epicor are sediul central in California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.
Urmariti Epicor pe Twitter http://twitter.com/EpicorEMEA si pe blogul nostru din Romania http://blogs.epicor.com/techtrends/.